Confidenţialitate

Regina Marii Britanii, de acord cu distanțarea de familia regală a ducilor Harry și Meghan

Celebrități, CoolNews
share

Regina Elisabeta a II-a este de acord cu o „perioada de tranzitie” in care printul Harry si sotia sa Meghan vor petrece timp in Canada si Marea Britanie.

Suverana, care s-a intalnit luni cu printul de Wales, ducele de Cambridge si ducele de Sussex, a analizat urmatorii pasi care vor fi facuti in relatia cu ducii de Sussex.

Aceasta a fost prima intalnire la care au participat cei patru dupa ce, miercuri, printul Harry, al saselea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, si sotia lui, Meghan Markle, au anuntat ca renunta la indatoririle regale si ca vor trai atat in Marea Britanie, cat si in Canada. In plus, ei au spus ca vor sa fie independenti din punct de vedere financiar. Anuntul a fost facut pe contul de Instagram Sussex Royal si pe site-ul Sussexroyal.com si a luat prin suprindere familia regala.

Regina a transmis intr-un comunicat ca „sprijina pe deplin” dorinta lor pentru noul rol dar „ar fi preferat ca ei sa ramana membri cu drepturi depline ai familiei regale”.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The Queen has agreed a „period of transition” in which the Duke and Duchess of Sussex will spend time in Canada and the UK. In a statement the Queen said she was „entirely supportive” of Harry and Meghan’s desire for a new role but „would have preferred them to remain full-time working members of the Royal Family”. Tap the link in our bio for more on this story. #MeghanandHarry #HarryandMeghan #RoyalFamily #royals #BritishMonarchy #bbcnews

O postare distribuită de BBC News (@bbcnews) pe

Articole similare

The Independent: Regina Elisabeta s-a ascuns de Nicolae Ceaușescu într-un tufiș

În 1978, dictatorul român Nicolae Ceaușescu a ajuns în Marea Britanie într-o vizită istorică. Era pe...

Regina Marii Britanii renunță pe o perioadă nedeterminată la aparițiile publice și va rămâne la Cast...

Regina Marii Britanii, în vârstă de 94 de ani, va rămâne izolată la Castelul Windsor, împreună cu Pr...

Primele reacții ale prințul Harry după retragerea din Casa Regală

Prințul Harry a vorbit deschis despre anunțul făcut de Palatul Buckingham că el și Meghan nu vor mai...