(P) Recomandările săptămânii de la Disney+

CoolNews, Filme, NEWS
share

Ți s-a întâmplat și ție să petreci minute în șir căutând un nou film sau serial care sa te mai suprindă? Te ajutăm cu recomandări de la Disney+:  două producții pe care le vei savura negreșit și care te vor ține lipit de ecran: serialul Candy: Crimă în Texas (premiera pe 12 octombrie) și filmul Rosaline (premiera pe 14 octombrie).

„Candy: Crimă în Texas”, o producție originală Disney+ este disponibilă din 12 octombrie. În centrul atenției se află Candy Montgomery, o gospodină și mamă din anii ’80, a făcut totul ca la carte în viață – are un soț bun, doi copii, o casă frumoasă, până și micile abateri sunt planificate și executate atent – însă când presiunea conformismului devine insuportabilă, Candy acționează într-un mod care denotă faptul că își dorește puțină libertate. Dar când cineva îi spune să tacă din gură, lucrurile iau o alta turnură și capătă consecințe fatale.

Seria se bazează pe fapte reale și este produsă și interpretată de Jessica Biel. Serialul îi are în distribuție și pe Timothy Simons, Melanie Lynskey, Pablo Schreiber și Raúl Esparza.

Filmul „Rosaline” ajunge pe platforma pe 14 octombrie, fiind o nouă variantă comică a clasicei povești de dragoste a lui Shakespeare „Romeo și Julieta”, spusă din perspectiva Rosalinei, verișoara Julietei, care, întâmplător, se numără și ea printre iubitele recente ale lui Romeo. Având inima frântă când Romeo o cunoaște pe Julieta și se îndrăgostește de ea, Rosaline complotează să le strice faimoasa povestea de iubire și să-și recâștige iubitul.

 

Rosaline este menționată, dar nu este văzută în „Romeo și Julieta” de Shakespeare. Ea este, de fapt, un instrument de complot – motivul pentru care Romeo Montague decide să se strecoare la o petrecere organizată de dușmanii jurați ai familiei sale, familia Capuleț. Romeo este îndrăgostit de nepoata Lordului Capulet, Rosaline, o fată pe care o venerează de departe, dar pe care nu a întâlnit-o niciodată față în față. El merge la balul mascat în speranța că o va vedea, dar în schimb o întâlnește pe verișoara ei, Julieta, și uită instantaneu de Rosaline. Descurajată atunci când Romeo o părăsește, Rosaline se lansează într-o misiune de a despărți legendarul cuplu și de a-l aduce pe Romeo lângă ea.

Din distribuție fac parte Kaitlyn Dever (Rosaline), care este și producător executiv, Isabela Merced, Kyle Allen, Sean Teale, Minnie Driver și Bradley Whitford.

 

Noi producții se adaugă constant pe Disney+, dintre cele mai recente care au fost anunțate amintim: ultimul sezon din „Anatomia lui Grey” pe 26 octombrie, „David Beckham salvează echipa” pe 9 noiembrie și seria documentară „Dincolo de Limite cu Chris Hemswith” pe 16 noiembrie. Nu uităm de serialul hit al toamnei „Ursul” și sezonul 2 „The Kardashians”.

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

Articole similare

SEZONUL 3 DIN PREMIATUL SERIAL „URSUL” ESTE DISPONIBIL PE DISNEY+

Cel de-al treilea sezon al serialului de succes de la FX, „Ursul” (The Bear), aclamat de critici și ...

Alexia Eram, colaborare inedită cu Disney. Unde va apărea vedeta

"Întors pe dos 2" revine în mintea proaspetei adolescente Riley în momentul în care sediul central t...

84 de filme noi și animații de Crăciun pe serviciile de streaming în România! Vezi aici lista comple...

Articolele noastre cu filme de Crăciun a ajuns virale în fiecare an, iar anul acesta am făcut o nouă...