Confidenţialitate

Reacția Anamariei Prodan după imaginile în care îl lovește pe Dan Alexa – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Anamaria Prodan reacționează după ce în weekend internetul a fost plin de comentarii și speculații în urma imaginilor în care ea îl pocnește pe Dan Alexa.

„A fost o reacție copilărească. Greșeala mea e că reacționez la impuls. A fost o discuție despre două transferuri nereușite. M-am enervat foarte tare și m-am aprins. Dan niciodată nu ar da într-o femeie, de asta nu a ripostat”, a povestit Anamaria Prodan pentru GSP Live.

Ea a explicat că nu e deloc mândră de gestul pe care l-a făcut și se simte chiar foarte prost pentru că România avea treabă să comenteze imaginile cu ea, în loc să vorbească despre momentul de istorie scris de Simona Halep la Wimbledon.

„Nu e primul conflict pe care îl am cu un bărbat. Îmi doresc atât de mult ca Dan să aibă succes, încât am avut ieșirea asta. A fost un moment de deznădejde. Sunt în continuare managerul lui”, a mai spus Prodan.

În imaginile care au devenit virale în weekend, se poate vedea cum Anamaria Prodan în lovește serios cu pumnul în față pe fotbalistul Dan Alexa. Pe internet s-a zvonit că Prodan și Alexa ar avea o aventură, iar jucătorul ar fi încasat-o din gelozie, pentru că a fost așteptat de o domnișoară în momentul ieșirii de pe teren.