Theo Rose lansează videoclipul piesei ,,Soarele Meu” (OST Miami Bici 2), protagonistă Anamaria Prodan

CoolNews, Muzică
share

Toate inimile frânte, toate lacrimile vărsate sunt îngropate la propriu de Theo Rose în piesa ,,Soarele Meu”. Piesa extrasă de pe coloana sonoră a filmului recent lansat, Miami Bici 2, are parte acum și de un videoclip. Îmbrăcată sobru, de gală, Anamaria Prodan este protagonista videoclipului, pregătită să îngroape jurământul unei iubiri eterne. 

Piesa a fost scrisă de Irina Rimes, Theo Rose și Costel Dominteanu (DOMINO), care s-a ocupat și de partea de producție. Videoclipul este o producție Spider Film, cu Anamaria Prodan, în regia lui Millo Simulov.

,,<<Soarele meu>> este piesa femeilor care cad în plasa bărbaților nepregătiți pentru viață. Intenția inițială a fost ca piesa asta să fie cântată de o voce masculină, apoi ne-am gândit că există totuși destule femei care trec prin asta și că în interpretarea mea ar fi atipic. Abia aștept să cânt piesa asta cu fetele în concerte!” ne spune Theo Rose.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact. Cu o voce puternică și un talent muzical remarcabil, Theo Rose a devenit o prezență notabilă în industria muzicală românească. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără “Cămașa”, “Gipsy Run”, “Bravo Lor Au Stil Țiganii”, piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube. Artista este cunoscută și pentru colaborările numeroase și de excepție, aducându-și amprenta persoanlă specifică în numeroase piese, alături de artiști de renume, de la “Roata”, cu Damian Drăghici, “Fără Tine”, cu Bogdan de la Ploiești, “Stinge Luminile” (OST Miami Bici 2) cu Irina Rimes, „Ca-n România” cu MIRA și “Sângele Frate Nu Te Face” (OST Clanul) cu IAN. Aceste colaborări au adus varietate și prospețime în repertoriul său și au demonstrat versatilitatea sa muzicală. De asemenea, Theo Rose este pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii „Vocea României” de la PRO TV, unde face echipă cu Horia Brenciu în cel de-al 11-lea sezon al competiției de voci.

Articole similare

Internetul i-a adus împreună - Acoustic Boyz x Theo Rose - ,,Toate inimile frânte”

Băieții de la Acoustic Boyz au reușit! Piesa lor a ajuns la Theo Rose, artista i-a plăcut din prima,...

Theo Rose și Andrei Ursu lansează videoclipul oficial al piesei ,,Noaptea ne fură iubiri”

O știți deja, o iubiți, iar acum vine însoțită și de un videoclip cu o poveste romantică retro, în c...

Cui îi spune Theo Rose ,,Soarele meu”? Ascultă noua piesă chiar aici

Theo Rose adaugă o nouă piesă în soundtrack-ul Miami Bici 2. ,,Soarele meu" te trimite de la primul ...