Rapperul TakeOff, membru al trupei Migos, a murit la 28 de ani

Celebrități, NEWS
share

Takeoff, unul dintre cei 3 membri ai trupei Migos, a murit după ce a fost împușcat în urma unei altercații în Houston, conform TMZ.

Takeoff și Quavo, un alt membru al trupei, participau la un joc de zaruri în Houston, iar o altă persoană a deschis focul. Takeoff a fost împușcat în cap și a murit pe loc, conform martorilor citați de TMZ.

Alte două persoane din incintă au fost împușcate și transportate la spital. Quavo este nevătămat.

Pe Twitter, prietenii și admiratorii au început să-i aducă omagii regretatului rapper. „Îmi amintesc că Takeoff a fost un tip foarte cu picioarele pe pământ”, a scris boxerul Chris Eubank Jr. „Nu pot să cred că trebuie să spun asta din nou despre o altă tânără vedetă de culoare, ucisă fără motiv. Ceva chiar trebuie să se schimbe în industrie.

Odihnește-te în pace pentru Takeoff, tocmai am vorbit și cu el”, a scris streamerul Adin Ross. „Sunt în stare de șoc acum, nu-mi vine să cred. Mă rog lui Dumnezeu să fie fals. Rahatul ăsta pur și simplu nu este corect, frate.

Takeoff s-a născut în Lawrenceville, Georgia, în 1994. A început să cânte cu Quavo și Offset, unchiul și, respectiv, vărul său, în 2008 sub numele Polo Club. În 2011, trio-ul a lansat Juug Season, mixtape-ul lor de debut ca Migos.

În 2013, Migos a lansat Versace, primul lor hit mainstream. Cântecul a fost remarcabil pentru cadența rapidă – devenită deja o semnătură Migos – în cadrul rap-ului modern și, în cele din urmă, a fost remixat de rapperul Drake, care avea să aibă o asociere de lungă durată cu toți cei trei membri ai grupului.

Migos sunt cunoscuți mai ales pentru colaborarea lor din 2016 cu Lil Uzi Vert, Bad și Boujee, care a ajuns pe locul 1 în SUA. Ca artist solo, Takeoff a lansat un album – The Last Rocket – în 2018, care a debutat pe locul 4 în SUA – și un album în duo, Only Built for Infinity Links, lansat luna trecută, cu Quavo.

 

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite la concertul lui Travis Scott din Houston

8 persoane au murit și alte 300 au fost rănite vineri seara (5 noiembrie) la concertul lui Travis Sc...

A apărut al doilea album post-mortem al lui Pop Smoke

Al doilea album post-mortem al lui Pop Smoke, "Faith", a fost lansat astăzi. Proiectul muzical "...

Migos lansează albumul "Culture III"

"Culture III", al patrulea album de studio al trio-ului american de hip hop Migos, suprinde cu apari...