Confidenţialitate

R3HAB și ZAYN lansează piesa „Flames” – LYRIC VIDEO

Muzică
share

R3HAB este de neoprit – imediat după succesul înregistrat de single-ul „All Comes Back To You”, DJ-ul și producătorul olandez lansează „Flames”, poate cea mai mare colaborare din cariera sa, alături de ZAYN, fostul membru One Direction și Jungleboi.

Cu o linie melodică suavă și jucăușă, presărată de beat-uri ce îți fac inima să tresalte și un sunet puternic și pronunțat de bass, „Flames” este, cu certitudine, o piesă fierbinte, care ne va ține de urât în zilele reci de iarnă. Single-ul „Flame” combină o linie melodică hipnotică și vocea senzuală, inconfundabilă a lui ZAYN.
Geneza piesei datează tocmai din anul 2017, în momentul în care R3HAB și Jungleboi s-au întâlnit în Londra și au început să lucreze la ea. Doi ani mai târziu, în 2019, ZAYN a auzit demo-ul piesei și li s-a alăturat.

„Am lucrat cu Jungleboi pentru de ceva vreme până să aflăm că ZAYN ar fi interesat să colaboreze noi și să dea glas acestui track. Bineînțeles, răspunsul nostru a fost un da categoric, iar rezultatul este absolut epic. Nu puteam fi mai mândru de rezultate și abia aștept să împart această piesă cu toată lumea”, declară R3HAB.

De-a lungul anilor, Fadil El Ghoul, artistul cu origini olandeze și marocane, cunoscut mai bine drept R3HAB, și-a creat o reputație în rândul ascultătorilor de muzică electronică, fiind cap de afiș în cadrul celor mai mari festivaluri muzicale ale lumii.

În 2019, R3HAB a lansat piesa „All Around The World”, ce înregistrează în prezent peste 200 de milioane de stream-uri și a fost certificată cu discuri de aur și platină în 8 țări.

Vezi videoclipul pe VIRGINRADIO.RO:

Articole similare

Secret Playlists: R3hab

„Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănu...

R3HAB colaborează pentru prima dată cu Gabry Ponte și lansează „The Portrait (Ooh La La)” (VIDEO)...

R3HAB și Gabry Ponte, producătorul hit-ului "Blue (Da Ba Dee)", își unesc forțele pentru prima dată ...

Amuly și Liviu Teodorescu au lansat videoclipul ”Modestia” (VIDEO)

După ce Amuly și Liviu Teodorescu au adus piesa în premieră la Liza și Fere, luni seara la Virgin Ra...