Confidenţialitate

R3HAB și ZAYN lansează piesa „Flames” – LYRIC VIDEO

Muzică
share

R3HAB este de neoprit – imediat după succesul înregistrat de single-ul „All Comes Back To You”, DJ-ul și producătorul olandez lansează „Flames”, poate cea mai mare colaborare din cariera sa, alături de ZAYN, fostul membru One Direction și Jungleboi.

Cu o linie melodică suavă și jucăușă, presărată de beat-uri ce îți fac inima să tresalte și un sunet puternic și pronunțat de bass, „Flames” este, cu certitudine, o piesă fierbinte, care ne va ține de urât în zilele reci de iarnă. Single-ul „Flame” combină o linie melodică hipnotică și vocea senzuală, inconfundabilă a lui ZAYN.
Geneza piesei datează tocmai din anul 2017, în momentul în care R3HAB și Jungleboi s-au întâlnit în Londra și au început să lucreze la ea. Doi ani mai târziu, în 2019, ZAYN a auzit demo-ul piesei și li s-a alăturat.

„Am lucrat cu Jungleboi pentru de ceva vreme până să aflăm că ZAYN ar fi interesat să colaboreze noi și să dea glas acestui track. Bineînțeles, răspunsul nostru a fost un da categoric, iar rezultatul este absolut epic. Nu puteam fi mai mândru de rezultate și abia aștept să împart această piesă cu toată lumea”, declară R3HAB.

De-a lungul anilor, Fadil El Ghoul, artistul cu origini olandeze și marocane, cunoscut mai bine drept R3HAB, și-a creat o reputație în rândul ascultătorilor de muzică electronică, fiind cap de afiș în cadrul celor mai mari festivaluri muzicale ale lumii.

În 2019, R3HAB a lansat piesa „All Around The World”, ce înregistrează în prezent peste 200 de milioane de stream-uri și a fost certificată cu discuri de aur și platină în 8 țări.

Vezi videoclipul pe VIRGINRADIO.RO:

Articole similare

R3HAB și Laidback Luke lanseaza „Weekend On A Tuesday”, alaturi de anotherblock – prima platforma d...

Atunci când doi dintre cei mai cunoscuți artiști dance își unesc viziunile, rezultatul e cu siguranț...

Minelli a interpretat „Bagă bani” la Tic Talk de vară cu Oana Tache

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio...

Secret Playlists: R3hab

„Spune-mi ce muzică asculți ca să-ți spun cine ești”. Un dicton adaptat, dar care se potrivește mănu...