R3HAB și Laidback Luke lanseaza „Weekend On A Tuesday”, alaturi de anotherblock – prima platforma dedicata NFT-urilor muzicale

CoolNews, Muzică
share

Atunci când doi dintre cei mai cunoscuți artiști dance își unesc viziunile, rezultatul e cu siguranță un hit. „Weekend On A Tuesday” e prima colaborare dintre R3HAB și Laidback Luke și se anunță a fi un single memorabil pentru fanii lor, și nu numai. Piesa îmbină stilul groovy, cu influențe de house, pentru care e cunoscut Luke și renumitele linii puternice de bass ale lui R3HAB.

În plus, „Weekend On a Tuesday” se lanseaza alaturi de prima platforma dedicata NFT-urilor muzicale unde fanii vor putea investi in muzica lor preferata. Detinatorii NFT-urilor, vor primi o parte din castigurile generate pe platformele de streaming, de catre piesele alese.

“După nenumărate luni de muncă, eu și Luke suntem entuziasmați să vă facem cunoștință cu <<Weekend on a Tuesday>>. Piesa e despre alegerea de a trăi așa cum vrei tu, nu după regulile societății. Uneori trebuie ca tu să fii energia de care ai nevoie pentru a începe o nouă săptămână – așă că piesa noastră e făcută ca să dea drumul distracției și, in plus, suntem extrem de bucuroși să fim parte a lansării platformei anotherblock”, a declarant R3HAB.

“Sunt super încântat că în sfârșit lucrez cu R3HAB la piesa asta. Noi ne cunoaștem de mult timp, iar atunci când R3HAB a venit cu ideea de linie melodică, mi-am dat seama că influențele house erau exact ceea ce îi lipseau. Sincer să fiu, <<Weekend on a Tuesday>> descrie exact starea pe care noi ca DJ o avem atunci când suntem în turnee. În plus, e foarte interesant să putem îmbina atât lansarea piesei, cât și cea a platformei anotherblock”, a spus Laidback Luke.

Dorința intensă și dedicarea lui R3HAB față de muzică l-au făcut cel mai descoperit artist Spotify din 16 piețe și unul dintre primii 150 de artiști cei mai difuzați din toate genurile din întreaga lume pe Spotify. În prezent, el se află la aproape 30 de certificări Gold și Platinum și se află pe locul 13 în prestigiosul top 100 DJ Top. Numai în 2020, R3HAB a sărbătorit peste 900 de milioane de stream-uri pe Spotify. De curand, artistul a lansat o piesa alaturi de Minelli, una dintre cele mai apreciate artiste de origine romana, piesa care a ajuns rapid in topurile de specialitate din Europa Centrala si de Est.

De la originile sale in house si techno, pana la stilul sau actual, eclectic, Laidback Luke a fost mereu un reper in industria muzicala underground. In toti acesti ani, DJ-ul si producatorul de origine olandeza a reusit sa isi cladeasca un imperiu musical impresionant, care a atins cele mai inalte varfuri ale industriei. In fiecare an, acesta continua sa domine topurile si ringurile de dans, lansand piese alaturi de nume importante, precum Afrojack, Dubdogs, Will Spark sau Good Times Ahead. Pe langa cariera muzica de success pe care o are, Luke este sustinatorul unui stil de viata sanatos, practicand yoga, tai chi si kung fu, participand la Campioantul Mondial de la Hong Kong.

anotherblock e o comunitate de iubitori ai muzicii care creează cataloage de drepturi muzicale. Compania a fost înființată în 2021 de către antreprenorii Michel D.Traore, Sebastian Ljungberg și Filip Strömsten. anotherblock a fost înființată pe principiul că accesarea drepturilor muzicale ar trebui să fie un proces simplu și democratic. Conectând drepturile muzicale cu NFT-urile, anotherblock a creat o modalitate ușoară prin care poți cumpăra sau vinde drepturi muzicale.

Articole similare

Artistul multi-premiat R3HAB și duoul european Pelican se unesc pentru single-ul inspirat de ritmuri...

Producătorul polivalent R3HAB colaborează cu duo-ul european Pelican pentru noul lor track "Loca Loc...

INNA colaborează pentru prima dată cu R3HAB pentru "Rock My Body"

INNA își bucură fanii cu o nouă piesă, “Rock My Body”, care marchează prima ei colaborare cu R3HAB, ...

Minelli a interpretat „Bagă bani” la Tic Talk de vară cu Oana Tache

După 50 de WEEKEND-uri petrecute ON AIR la Virgin Radio România și zeci de vedete invitate în studio...