Artistul multi-premiat R3HAB și duoul european Pelican se unesc pentru single-ul inspirat de ritmurile latino house „Loca Loca”

CoolNews, Muzică
share

Producătorul polivalent R3HAB colaborează cu duo-ul european Pelican pentru noul lor track „Loca Loca”, un imn de petrecere poliglot care va încălzi orice încăpere și orice frecvență radio, chiar și în timp ce unele părți ale lumii se răcesc.

Această bijuterie house dă o nouă viață hitului din 2013 al grupului Fly Project, combinând ritmuri groovy, downtempo și instrumentale cu trompetă cu versuri senzuale și sufletești în spaniolă. Chiar dacă iarna se apropie acolo unde trăiești, „Loca Loca” te va transporta într-un paradis latino în care mereu este vară și petrecerea nu se termină niciodată. Track-ul urmează seriei recente de hituri a lui R3HAB, precum „Rock My Body” cu INNA, care a acumulat peste 2.5 miliarde play-uri radio și 115M+ stream-uri, „Waterfall” cu Michael Schulte, care se află acum pe locul 2 în topul radio din Germania, precum și colaborarea lui R3HAB cu Tiësto – „Run Free (Countdown)”. În schimb, Pelican este cunoscut pentru hiturile lor de succes „Summer of 19” din 2021 și „The Bad Touch” cu Tribbs din 2022. În plus, duoul a scris muzică pentru alți artiști, adunând multiple certificări de aur și platină, iar piesa lor „Solo” interpretată de Blanka a fost prezentată în concursul principal Eurovision 2023.

,,Când vremea se răcește, este responsabilitatea mea să încălzesc atmosfera. Pelican și cu mine suntem încântați să împărtășim <<Loca Loca>>, o lansare nostalgică care aduce aminte de nopțile de vară din 2010. <<Loca Loca>> este un track de dans emoțional cu influențe latine care aduce o notă fresh pe refrenul piesei <<Toca Toca>> al celor de la Fly Project, în timp ce acesta împlinește 10 ani de la lansare. Pe măsură ce nopțile devin mai reci, sper că acest sunet tropical și energia colorată oferă o evadare călduroasă.” – R3HAB

,,Suntem încântați să anunțăm noul nostru single <<Loca Loca>>. Acesta este cel mai mare proiect al carierei noastre de până acum și suntem onorați să avem această colaborare cu R3HAB. Această piesă ocupă un loc special în inimile noastre, și suntem incredibil de mândri să o împărtășim cu voi toți. Stați pe frecvență!” – Pelican

DJ și producător multi-platinat, Fadil El Ghoul, cunoscut sub numele de R3HAB, și-a deschis calea în muzica dance în ultimii cincisprezece ani. De la remixurile sale de succes pentru Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, Sia, Jason Derulo, Ed Sheeran, Tyga, Ellie Goulding, The Chainsmokers, P!nk, doar pentru a numi câțiva, la anthem-uri precum „All Around The World (La La La)” cu certificare multi-platinată, „Lullaby” cu Mike Williams, „Flames” cu ZAYN și Jungleboi sau „Creep” cu Gattüso, până la colaborările cu artiști precum Ava Max, Luis Fonsi, Sean Paul, Afrojack, Armin van Buuren, Lukas Graham, Icona Pop și alții, R3HAB s-a dovedit a fi unul dintre cei mai inovatori artiști în domeniu. Munca sa a strâns peste 9 miliarde de stream-uri până în prezent, inclusiv 1.1 miliarde doar în 2022. A fondat casa sa de discuri CYB3RPVNK în 2016, care a depășit 4 miliarde de stream-uri pe toate platformele încă de la început. Este artistul cel mai descoperit de pe Spotify, unul dintre cei mai ascultați 300 de artiști de pe Spotify, clasat pe locul 13 în prestigiosul top al DJ Mag Top 100 DJs și a obținut peste 70 de certificate de aur și platină. În plus, a susținut concerte la cele mai mari festivaluri din lume, cum ar fi EDC, Ultra Music Festival, Tomorrowland, Balaton Sound, Coachella, Summer Sonic Festival, DWP Jakarta și altele. Cu combinația sa de artă inerentă și atitudine inovatoare, R3HAB și-a câștigat numele în muzica dance.

Articole similare

INNA colaborează pentru prima dată cu R3HAB pentru "Rock My Body"

INNA își bucură fanii cu o nouă piesă, “Rock My Body”, care marchează prima ei colaborare cu R3HAB, ...

Despre dependența de dragoste - REHAB - noul EP The Motans

The Motans vine cu o nouă perspectivă în ultimul său EP - Rehab. Un EP conceptual care privește și a...

R3HAB și Laidback Luke lanseaza „Weekend On A Tuesday”, alaturi de anotherblock – prima platforma d...

Atunci când doi dintre cei mai cunoscuți artiști dance își unesc viziunile, rezultatul e cu siguranț...