Confidenţialitate

R3hab, la Virgin Radio Romania: ”Zayn este cea mai bună voce masculină din industrie”

Celebrități, CoolNews
share

Premieră în România! R3hab, Zayn si Jungleboi, s-au auzit prima dată la Fere X Liza

Săptămâna a început în forță pentru Liza și Fereșteanu, care au avut o premieră internațională în late night-ul lor, difuzat de luni până joi, de la 19:00 la 22:00, pe Virgin Radio Romania. Cunoscutul DJ R3hab a intrat, în direct din Los Angeles, luni seara la Virgin Radio Romania, fix înainte ca piesa, deja trending în America, ”Flames” să se audă în toată țara.

”Zayn este cea mai bună voce masculină din industrie” – ne-a mărturisit el.

Liza Sabău ține legătura cu R3hab din vară, atunci când s-au întâlnit la Afterhills: ”Cea mai dificilă parte a fost să găsesc o voce atât de puternică pe cât aveam nevoie pentru Flames. Zayn este, totuși, una dintre cele mai bune voci masculine din industrie” , a spus vedeta, în direct, la Virgin Radio Romania

Piesa lansată de Rehab împreună cu Jungleboi & Zayn Malik – ”Flames” e trending deja pe toate platformele de streaming, iar noi am aflat povestea din spatele ei, luni seară, în direct la Virgin Radio Romania. Fadil El Ghoul, artistul cu origini olandeze și marocane, cunoscut mai bine drept R3HAB, și-a creat o reputație în rândul ascultătorilor de muzică electronică, fiind cap de afiș în cadrul celor mai mari festivaluri muzicale ale lumii.

După succesul înregistrat de single-ul „All Comes Back To You”, DJ-ul și producătorul olandez Rehab a lanseat „Flames”, poate cea mai mare colaborare din cariera sa, alături de ZAYN, fostul membru One Direction și Jungleboi.

Articole similare

Sabian, alegerea #Lizei pentru ANTRENORII DE HITURI

În această seară dăm startul ANTRENORILOR DE HITURI, o nouă rubrică pe care Liza și Fereșteanu o ded...

PEMDAS (Hasan Darius), alegerea lui #FERE pentru ANTRENORII DE HITURI

În această seară dăm startul ANTRENORILOR DE HITURI, o nouă rubrică pe care Liza și Fereșteanu o ded...

JO și Liviu Teodorescu: Pe câmpul pe care am filmat erau 40 de grade, iar noi eram îmbrăcați cu palt...

Liviu Teodorescu și JO au scos prima lor piesă împreună. Ea se numește "Fluturii" și are deja peste ...