R3HAB colaborează pentru prima dată cu Gabry Ponte și lansează „The Portrait (Ooh La La)” (VIDEO)

Muzică
share

R3HAB și Gabry Ponte, producătorul hit-ului „Blue (Da Ba Dee)”, își unesc forțele pentru prima dată și lansează single-ul „The Portrait (Ooh La La)”.

„Gabry a fost întotdeauna un leader al muzicii dance, iar colaborarea cu el a fost o adevărată plăcere. Ne-a luat ceva timp până am găsit sound-ul dorit, însă fiecare moment petrecut împreună a meritat, pentru că la final am reușit să transpunem în muzică acele senzații de încredere și mister pe care piesa ți le dă.

Sper că atunci când o ascultați să reușiți să vedeți o bucățică din voi în acest „portret” audio pe care l-am pictat. Personal, abia aștept să îi dau play la unul dintre gig-urile viitoare”, a declarat R3HAB.

„M-am îndrăgostit de piesă încă de la prima ascultare! În plus, m-am gândit că este perfectă pentru prima colaborare dintre mine și R3HAB. Faptul că am lucrat împreună la producție a fost o experiență provocatoare, dar care m-a inspirat, în același timp. R3HAB are o viziune excelentă asupra muzicii”, a completat Gabry Ponte.

DJ-ul și producătorul olandezo-marocan, deținător al mai multor discuri de platină, Fadil El Ghoul, cunoscut sub numele de R3HAB se bucură de aprecierea comunitații dance de mai bine de zece ani.

De la remixurile făcute pentru piesele cântate de Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, The Chainsmokers, Lady Gaga, la hit-uri premiate cu Discuri de Aur și Platină precum „All Around The World (La La La)” și „Lullaby,” până la colaborări sonore cu Luis Fonsi, Sean Paul, ZAYN, Andy Grammer, Sofia Carson, Smokepurpp, Dimitri Vegas & Like Mike, Astrid S, Olivia Holt, R3HAB a demonstrat că este unul dintre cei mai talentați artiști din piață, a cărui muncă a strâns 5 miliarde de stream-uri până în prezent. În 2016, R3HAB a pus bazele propriului său label – CYB3RPVNK – care a reușit să strângă peste 2 miliarde de stream-uri pe toate platformele digitale.

Articole similare

Artistul multi-premiat R3HAB și duoul european Pelican se unesc pentru single-ul inspirat de ritmuri...

Producătorul polivalent R3HAB colaborează cu duo-ul european Pelican pentru noul lor track "Loca Loc...

INNA colaborează pentru prima dată cu R3HAB pentru "Rock My Body"

INNA își bucură fanii cu o nouă piesă, “Rock My Body”, care marchează prima ei colaborare cu R3HAB, ...

R3HAB și Laidback Luke lanseaza „Weekend On A Tuesday”, alaturi de anotherblock – prima platforma d...

Atunci când doi dintre cei mai cunoscuți artiști dance își unesc viziunile, rezultatul e cu siguranț...