Purina Friskies, aliatul tău pentru bunăstarea cățelului (P)

CoolNews
share

Puiul de câine va crește într-o clipită. Acum se împleticește printre picioarele tale, iar în clipa următoare deja a crescut, devenind cel mai bun prieten al tău și unul dintre cei mai apropiați membri ai familiei.

Nu de puține ori, puii de câine au ochii mai mari decât stomacul! Tocmai de aceea este indicat să-i oferi juniorului tău cantități mici de hrană, în mod frecvent. Acestea depind de vârstă, de dimensiune și, foarte important, de sfaturile primite de la medicul veterinar.

Pe măsură ce puiul tău crește, la fel va crește și apetitul său. Pentru a-i oferi extra energie pentru arderile rapide și pentru formarea masei musculare, va trebui să crești cantitatea de hrană.

Știm că îți dorești ca puiul tău de câine să primească cel mai bun start în viață, motiv pentru care PURINA Friskies îți vine în ajutor!

Creată cu grijă pentru puii de câine și pentru a susține sănătatea digestivă, dinți puternici și gingii sănătoase, blana lucioasă, pielea fină și ochii luminoși, Purina Friskies este este specială pentru puii de câine și conține toți nutrienții de care aceștia au nevoie pentru a se dezvolta în câini adulți sănătoși și plini de vitalitate.

Oferă-i varietate puiului tău de câine și combină hrana uscată cu cea umedă, pentru un plus de gust și savoare. În gama PURINA Friskies vei găsi ambele tipuri de hrană, numai bune pentru dezvoltarea micuțului tău!

Articole similare

Decalogul imunității pisicii (P)

Sunt atâtea lucruri la îndemână pe care noi le putem face pentru imunitatea noastră și pentru starea...