Confidenţialitate

Prea mult TikTok. Nu încercați așa ceva!

CoolNews, Viral
share

Tot mai mulți adolescenți postează clipuri prin care vor să devină virali pe TikTok, doar că unii merg prea departe pentru a-și îndeplini scopul.

O adolescentă din Ontario, Canada, a simțit acest lucru în cel mai dur mod cu putință. Pentru a filma un videoclip TikTok, ea și-a băgat în gură o muzicuță și apoi nu a mai putut să o scoată. A continuat să posteze imagini pe TikTok, care au devenit virale rapid.

De fiecare dată când aceasta respira, muzicuța scotea sunete. Din fericire, tânăra a ajuns la spital destul de rapid, iar medicii au ajutat-o să scoată muzicuța din gură.

Deși a scăpat cu bine de data aceasta, medicii au sfătuit-o să nu mai încerce astfel de variante care i-ar putea pune sănătatea în pericol pe viitor, chiar dacă e vorba doar de o muzicuță. Contul ei a fost dezactivat la scurt timp după incident, iar TikTok a evitat să facă vreun comentariu privind modul în care unii caută să-și câștige popularitatea punându-și în pericol sănătatea și chiar viața.

La trei ani după ce a fost lansată, aplicaţia TikTok a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori activi zilnic, potrivit Datareportal, o performanţă pentru care Facebook a avut nevoie de patru ani, iar Instagram a avut nevoie de şase ani. TikTok a depăşit până acum în popularitate LinkedIn, Twitter, Pinterest şi Snapchat.

Articole similare

Diddy a devenit viral pe TikTok

Cântărețul în vârstă de 51 de ani a postat pe contul de TikTok un video în care spune că își exersea...

Oracle a câştigat lupta pentru Tik Tok

Operaţiunile americane ale platformei chineze TikTok au fost cumpărate de Oracle, scrie cotidianul W...

Trump dat in judecată de TikTok

Ieri, TikTok a dat în judecată Guvernul Statelor Unite după ce acesta e hotărât să interzică aplica...