Confidenţialitate

Prea mult TikTok. Nu încercați așa ceva!

CoolNews, Viral
share

Tot mai mulți adolescenți postează clipuri prin care vor să devină virali pe TikTok, doar că unii merg prea departe pentru a-și îndeplini scopul.

O adolescentă din Ontario, Canada, a simțit acest lucru în cel mai dur mod cu putință. Pentru a filma un videoclip TikTok, ea și-a băgat în gură o muzicuță și apoi nu a mai putut să o scoată. A continuat să posteze imagini pe TikTok, care au devenit virale rapid.

De fiecare dată când aceasta respira, muzicuța scotea sunete. Din fericire, tânăra a ajuns la spital destul de rapid, iar medicii au ajutat-o să scoată muzicuța din gură.

Deși a scăpat cu bine de data aceasta, medicii au sfătuit-o să nu mai încerce astfel de variante care i-ar putea pune sănătatea în pericol pe viitor, chiar dacă e vorba doar de o muzicuță. Contul ei a fost dezactivat la scurt timp după incident, iar TikTok a evitat să facă vreun comentariu privind modul în care unii caută să-și câștige popularitatea punându-și în pericol sănătatea și chiar viața.

La trei ani după ce a fost lansată, aplicaţia TikTok a ajuns la peste 500 de milioane de utilizatori activi zilnic, potrivit Datareportal, o performanţă pentru care Facebook a avut nevoie de patru ani, iar Instagram a avut nevoie de şase ani. TikTok a depăşit până acum în popularitate LinkedIn, Twitter, Pinterest şi Snapchat.

Articole similare

După succesul avut pe TikTok și Instagram, SERA își face debutul cu piesa „Only Us” (VIDEO)

Versiunile ei de la „IDGAF”, interpretată original de Dua Lipa, și „No”, a lui Megan Trainer, au dev...

Care sunt cele mai urmărite conturi din România pe TikTok în 2021

Cele mai urmărite conturi pe TikTok în 2021 vin din SUA, cel puțin între top 10, și nu prea au legăt...

Care sunt cele mai urmărite conturi pe TikTok în 2021

Știi care sunt cele mai urmărite conturi pe TikTok în 2021? Rezultatul acestui clasament te va surpr...