Poveștile vedetelor legate de ghosting

Celebrități, CoolNews
share

Dragostea e un sentiment universal prin care trecem toți mai devreme sau mai târziu.

Dacă pentru unii acest sentiment ajunge super puternic și se termină prin o viață perfectă alături de partener, pentru alții se transformă într-o despărțire urâtă, uneori fără încheiere.

Fenomenul ghosting, sau a te despărți de o persoana ignorând-o complet e super popular printre vedete, iar multe dintre ele amit că au fost părăsite sau au părăsit în acest fel.

Uite ce vedete au fost pur și simplu ignorate de parteneri și cine a folosit metoda asta pentru a se despărți de cineva.

Katy Perry

 

Katy Perry a trecut fără familie sau prieteni printr-un divorț care s-a lăsat cu tăcere totală. Russell Brand a ignorat-o total până în momentul în care i-a cerut să semneze actele de divorț.

Kim Kardashian

Pe vremea când era împreună cu cântărețul Ray J, acesta pur și simplu nu i-a mai răspuns la mesaje, lăsând-o cu buza umflată.

Christian Bale

Christian Bale a fost și el părăsit prin ghosting după ce a ieșit la o întâlnire cu Drew Barrymore. „Am fost să vedem un film horror și apoi nu m-a mai sunat deloc.”

Demi Lovato

Demi Lovato a admis că a folosit ignoranța ca metodă de despărțire și nu-i pare rău. „Uneori oamenii chiar nu-și dau seama. Dacă nu sunt interesată, nu te mai caut pur și simplu”, a declarat artista într-un interviu pentru Cosmopolitan.

Anna Kendrick

Actrița din „Pitch Perfect „ declară că ea folosește metoda asta foarte des pentru a nu mai avea de-a face cu unii iubiți. „Eu folosesc ghostingul pe oameni mereu. Sunt regina plecatului în stil franțuzesc. Nimeni nu mai aude de mine după aceea.”, a transmis Anna.

Drake

Deși au rămas prieteni, Drake a spus într-un interviu că Rihanna dispărut din peisaj într-un moment romantic. „Mi-a făcut ceea ce am făcut și eu multor femei de-a lungul timpului. adică mi-a dat din timpul ei și apoi a dispărut.Mă gândeam apoi, wow, asta se simte super ciudat.”

 

 

Articole similare

Zayn Malik o vrea înapoi pe Gigi Hadid

Zayn a scos câteva zvonuri după ce weekendul trecut artistul și-a petrecut noaptea la Gigi acasă. Im...

Poveștile vedetelor legate de ghosting

Dragostea e un sentiment universal prin care trecem toți mai devreme sau mai târziu. Dacă pentru ...

Un artist de pe Instagram le face cele mai ciudate portrete vedetelor FOTO

Un artist cu numele de utilizator Tw1tterPicasso a devenit viral după ce a creat cele mai unice port...