Confidenţialitate

Povestea lupului captiv într-un recipient de plastic – GALERIE FOTO

CoolNews, Viral
share

Fotografia unui lup care are capul blocat într-un recipient de plastic a devenit virală pe internet. Animalul a fost descoperit într-o pădure din India de un grup de fotografi amatori.

Un contabil de 26 de ani, Tanay Panpalia, a luat doi prieteni și a plecat în expediție în zona Nagpur unde trăiește o specie de lupi pe cale de dispariție.

Tanay și prietenii lui aveau de gând să observe și să fotografieze păsări. Sperau totuși să se întâlnească și cu o haită de lupi, lucru care s-a și întâmplat. Foarte entuziasmați, fotografii au urmărit haita încercând să surprindă cât mai bine comportamentul animalelor în mediul lor natural.

După o vreme, Tanay a observat că în haită se afla un lup care avea capul blocat într-un recipient de plastic și a contactat Departamentul Silvic din Nagpur pentru ajutor.

Animalul și-a băgat capul în sticla de plastic încercând să mănânce câteva resturi, dar a rămas blocat. „Tânărul lup era slăbit, pentru că nu era în stare să mănânce din cauza containerului din plastic. Din fericire, recipientul avea găuri în el, ceea ce îi permitea să respire și să bea apă – probabil că îl ținea în viață,” a povestit Tanay pentru Daily Mail.

Băiatul a explicat că recipientul din plastic este adesea folosit de localnicii satelor din apropierea pădurii pentru a stoca alimente.

„Sătenii aruncă recipientele neutilizate ori de câte ori doresc, ceea ce produce neplăceri animalelor sălbatice”, a spus Tanay.

Grupul de fotografi amatori a urmărit haita de lupi vreo 2 ore până a sosit o echipă de salvare a Departamentului Silvic din Nagpur.

Salvatorii au prins animalul și au reușit să-i tăie recipientul care i se blocase pe cap. Toată operațiunea a durat cam 3 ore.

„I-am dat apă și i-am scăzut temperatura după care l-am eliberat în sălbăticie.  A fugit repede și s-a reintegrat în haită. Am fost trist să văd că un animal atât de frumos a rămas blocat și a fost în pericol să moară din cauza ignoranței umane,”  a declarat Tanay pentru Daily Mail.

Articole similare

O femeie gravidă și-a bătut un cui în cap pentru a fi sigură că va naște băiat

O femeie însărcinată din Pakistan și-a bătut un cui în cap după ce un vraci a reușit să o convingă c...

Bărbatul cu cea mai mare familie din lume: 38 de soții, 89 de copii și 36 de nepoți, a murit

A murit bărbatul care zicea că are cea mai mare familie din lume: 38 de soții, 89 de copii și 36 de ...

VIRAL: S-au căsătorit în zbor într-un avion închiriat, ca să evite restricțiile (VIDEO)

Inventivitatea unora depășește imaginația multora dintre noi. Ca să evite restricțiile din pandem...