[BREAKFAST] Un bărbat a rămas blocat în toaleta avionului pe tot parcursul zborului. Cum a reușit să scape

CoolNews, NEWS
share

Un pasager din India a rămas blocat în toaleta unui avion timp de mai bine de o oră, după ce ușa acestuia s-a defectat în timpul zborului. Bărbatul se afla la bordul unui zbor SpiceJet de la Mumbai la orașul Bengaluru – o călătorie de 105 minute – când a rămas blocat în toaleta minusculă a avionului și a fost salvat abia după aterizare, scrie BBC.

SpiceJet a transmis scuze, spunând că regretă „inconvenientele cauzate pasagerului”.

„Pe tot parcursul călătoriei, echipajul nostru a oferit asistență și îndrumare pasagerului. La sosire, un inginer a deschis ușa toaletei și pasagerul a primit imediat asistență medicală”, a declarat un purtător de cuvânt al SpiceJet pentru BBC, adăugând că compania aeriană îi va oferi acestuia o rambursare completă.

Compania aeriană a refuzat să ofere mai multe detalii despre pasager, dar un ziar a relatat că bărbatul se afla într-o „stare de șoc”. „Pasagerul a zburat de la Mumbai la Bengaluru în interiorul toaletei și, în mod șocant, a aterizat prins tot în ea”, a declarat un oficial anonim de la aeroportul din Bengaluru pentru Times of India.

Oficialul a adăugat că echipajul, care a răspuns la apelurile de ajutor ale bărbatului, a încercat să deschidă ușa de mai multe ori. O stewardesă i-a strecurat apoi un bilet pasagerului în care îi cerea să nu intre în panică, a mai spus oficialul.

„Domnule, am făcut tot posibilul să deschidem ușa… Nu intrați în panică. Aterizăm în câteva minute, așa că vă rugăm să închideți capacul comodei și să vă așezați pe el și să vă asigurați. De îndată ce ușa principală va fi deschisă, va veni inginerul”, se pare că se spunea în bilet.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

[BREAKFAST] Ambii piloți ai unui avion de linie au adormit în timpul zborului. Unde a ajuns aeronava...

Atât pilotul cât și copilotul avionului companiei Batik Air au dormit simultan pentru aproximativ 28...

Karmen și Andrei Bănuță au adus Ring Ding Ding LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

[BREAKFAST] Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țar...

Oficial ne merge bine, dar declarăm că NU! Peste 70% din români cred că lucrurile în țară merg înt&g...