Confidenţialitate

#PoeticMondays Azi, noi am ales să ne bucurăm de ziua de luni, în timp ce toți fug de Blue Monday – GALERIE FOTO / VIDEO

CoolNews, Energia aia bună, Viral
share

Blue Monday este poate pentru unii. Pentru noi, săptămâna asta a început excelent cu #PoeticMondays!

Cu o aromă de cafea bună, servită pe ritmurile hiturilor Virgin Radio Romania mixate live de Cristi Stanciu și Marc Rayen și completată de cei mai veseli oameni cu care îți începi diminețile, Bogdan, Shurubel și Ionuț.

În fiecare an, cea de-a treia zi de luni a lunii ianuarie este considerată cea mai tristă zi a anului sau cea mai deprimantă, cunoscută și sub denumirea de “Blue Monday”. Specialiștii au ajuns la concluzia că în a treia zi de luni a lunii ianuarie, oamenii sunt nefericiți și asta din cauza condițiilor meteorologice, datoriilor acumulate după perioada sărbătorilor de iarnă, dar și ca urmare a încălcării obiectivelor impuse la începutul anului. Această teorie a fost făcută publică de către psihologul britanic Cliff Arnall.

Pentru noi, ziua de azi a fost departe de a fi tristă. Imediat după ce am terminat matinalul live la Virgin Radio Romania, ne-am mutat la sediul unei companii renumite de software unde am sărbătorit #PoeticMondays. Iar ziua asta chiar a fost o poezie. Melodioasă, frumoasă și mai ales gustoasă!

Am fost generoși cu multe cadouri Julius Meinl și Virgin Radio Romania și am trăit experiența unei cafele Julius Meinl  preparate de un barista.

Matinalii Virgin Radio Romania și DJ-ii Virgin Radio Sessions au plecat să împartă bucurie împreună cu prietenii de la Julius Meinl . E Blue Monday, deci ce ți-ai putea dori mai mult decât o cafea bună și niște vibe pozitiv?#JuliusMeinl #PoeticMondays

Publicată de Virgin Radio Romania pe Luni, 21 ianuarie 2019

Iar dacă nu am nimerit chiar la tine la job azi, Julius Meinl îți dă întâlnire în locurile în care mergi să te relaxezi! Pentru că Julius Meinl vrea să ne facă fiecare zi de luni memorabilă.

Articole similare

Bărbat din Bistriţa-Năsăud găsit de poliţişti la o cafea, în Bucureşti, după ce i-a furat 10.000 de ...

Un bărbat de 53 de ani din comuna bistriţeană Livezile, acuzat de o cunoştinţă că i-a furat 10.000 d...

Canalul Suez: Nava blocată ar putea provoca o criză mondială a cafelei şi a hârtiei igienice (AUDIO)...

Blocată de 6 zile în Canalul Suez, nava cargo Ever Given aduce comerţului mondial pagube de 400 de m...

#GHIOZDANULLUINICULAE: Ce zice creierul tău când bei cafea?

După cum v-am obișnuit cu cele mai nebune chestii atunci când vine vorba de #ghiozdanuluiniculae ast...