„Piraţii din Caraibe” se reîntorc pe marile ecrane

CoolNews, Filme
share

Cea de-a cincea parte a celebrei francize – „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” – va ajunge în cinematografele din România începând din seara datei de 25 mai, dar dacă ești fan înrăit, de azi deja îți poți lua biletele în avans. Filmul „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales),distribuit de Forum Film România, va fi disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

În noul film, Johnny Depp revine în rolul piratului Jack Sparrow, aflat din nou în pericol, fiind urmărit de marinarii-fantomă, în frunte cu Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care a reuşit să scape din Triunghiul Diavolului şi îşi doreşte cu îndârjire să îl găsească şi să îl omoare pe Sparrow.

În încercarea de a scăpa de Salazar, Jack se aliază cu Henry (Brenton Thwaites), un marinar tânăr din Flota Navală Regală şi cu Carina Smyth (Kaya Scodelario), o specialistă în astronomie. Singura lor scăpare este legendarul Trident al lui Poseidon. Cei trei pornesc în căutarea lui, la bordul corăbiei „Pescăruşul Mort” (Dying Gull), fiind urmăriţi de cel mai aprig duşman pe care l-a avut până acum Sparrow.

Din distribuţia filmului „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar” mai fac parte şi: Kevin R. McNally ca Joshamee Gibbs, Golshifteh Farahani în rolul vrăjitoarei Shansa, David Wenham ca Scarfield, Stephen Graham în rolul lui Scrum, şi Geoffrey Rush care revine în rolul Căpitanului Hector Barbossa.

Joachim Rønning şi Espen Sandberg sunt regizorii „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”, avându-l ca producător pe Jerry Bruckheimer.

Trailer „Piraţii din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar”

Articole similare

7 actori de la Hollywood care și-au folosit sosiile în filme celebre

De câte ori te-ai întrebat, în timpul vizionării unui film, dacă actorul preferat interpretează pe b...

Scene pornografice cu Johnny Depp într-un videoclip al lui Marilyn Manson - VIDEO

Johnny Depp, vedeta francizei ”Pirații din Caraibe”, șochează cu scenele lascive pe care le joacă în...

Motivul pentru care Johnny Depp își dă în judecată avocații

Johnny Depp își dă în judecată avocații pentru că, în opinia lui, aceștia ar fi complotat cu fosta l...