Pharrell Williams a fost numit director artistic al colecției de îmbrăcăminte pentru bărbați Louis Vuitton

Celebrități, CoolNews, NEWS
share

Muzicianul american Pharrell Williams a fost numit în funcția de director artistic al colecției de îmbrăcăminte pentru bărbați Louis Vuitton, potrivit unui comunicat emis de casa de modă de lux franceză, marți, scrie europafm.ro.

Louis Vuitton îi urează bun venit lui Pharrell în calitate de director artistic al colecției de îmbrăcăminte pentru bărbați. Prima sa colecție pentru Louis Vuitton va fi dezvăluită în iunie anul viitor, în cadrul Săptămânii de Modă Masculină de la Paris”, a anunțat casa de modă pe Twitter.

Mă bucur să îi urez bun venit lui Pharrell înapoi acasă, după colaborările noastre din 2004 și 2008 pentru Louis Vuitton, în calitate de noul nostru director de creație pentru bărbați”, a declarat Pietro Beccari, președintele și directorul executiv al Louis Vuitton, într-un comunicat.

Viziunea sa creativă dincolo de modă va conduce, fără îndoială, Louis Vuitton spre un nou capitol foarte interesant”, a adăugat acesta.

Vestea vine la puțin peste un an de la moartea lui Abloh, în noiembrie 2021, la vârsta de 41 de ani, în urma unei lupte private cu cancerul.

Moartea neașteptată a designerului vizionar a trimis unde de șoc în industrie și nu numai. Ca primul director artistic de culoare al Louis Vuitton, Abloh a făcut istorie atunci când a fost numit în 2018 și a fost creditat pe scară largă pentru că a adus un grup demografic mai tânăr la celebra casă de modă cu modele care au adus o estetică streetwear în lumea luxului.

 

sursa foto: Shutterstock

Articole similare

Ye (Kanye West) și-a șters toate pozele de pe Instagram

„Ye” a luat-o cu totul de la capăt. Urmăritorii artistului cunoscut anterior drept Kanye West au avu...

A murit Virgil Abloh, fondatorul Off-White

Virgil Abloh, director artistic pentru colecțiile de bărbați la Louis Vuitton și fondatorul Off-Whit...

BTS, într-un show Louis Vuitton (VIDEO)

Ambasadori ai brandului, Jung Kook, J-Hope, V, RM, Jin, Suga și Jimin au apărut într-un clip special...