Confidenţialitate

Penthouse-ul lui Ronaldo supără autoritățile din Lisabona

Celebrități, CoolNews
share

Renovările pe care Cristiano Ronaldo le-a făcut noului său penthouse, pentru care ar fi plătit 7,2 milioane de euro, după cum scrie presa de scandal, au supărat arhitecți, autorități locale, dar și vecini. Cel mai însă supărat este arhitectul clădirii de 20 de etaje, în care s-a mutat Ronaldo.

Ronaldo și-a instalat o piscină cu vedere panoramică la oraș, dar și o copertină care să-l protejeze de soarele puternic, aceasta fiind cea care a aprins spiritele, cel puțin pe rețelele sociale.

”Lipsa de respect și profanarea muncii și a arhitecturii noastre, fără acordul nimănui, construind un baldachin deasupra clădirii, este ceva la care nu pot asista liniștit”, a scris pe Twitter arhitectul Jose Mateus, cel care a proiectat clădirea. Potrivit presei internaționale, scandalul ar fi ajuns și la autorități pentru a tranșa problema autorizațiilor pentru modificările făcute de fotbalist.

”Astăzi a marcat un autogol, ce va rămâne gravat în mintea mea pentru totdeauna, în arhitectura mea, sub forma unui dispreț profund”, a punctat Jose Mateus.

Articole similare

O elevă de 14 ani plecată cu Erasmus în Lisabona, lăsată de profesoare la aeroport

Eleva de 14 ani a unei școli din Jibou, județul Sălaj, făcea parte dintr-un grup implicat într-un pr...

Cristiano Ronaldo anunță decesul fiului său

Cristiano Ronaldo şi iubita sa, Georgina Rodriguez au avut parte de o zi îngrozitoare. Fiul celor do...

Ce cadou a primit Cristiano Ronaldo de ziua lui din partea soției: Valorează 150.000 de lire sterlin...

Cristiano Ronaldo a primit cadou un Cadillac Escalade cu opt locuri de la soția sa. Fotbalistul d...