Confidenţialitate

Penthouse-ul lui Ronaldo supără autoritățile din Lisabona

Celebrități, CoolNews
share

Renovările pe care Cristiano Ronaldo le-a făcut noului său penthouse, pentru care ar fi plătit 7,2 milioane de euro, după cum scrie presa de scandal, au supărat arhitecți, autorități locale, dar și vecini. Cel mai însă supărat este arhitectul clădirii de 20 de etaje, în care s-a mutat Ronaldo.

Ronaldo și-a instalat o piscină cu vedere panoramică la oraș, dar și o copertină care să-l protejeze de soarele puternic, aceasta fiind cea care a aprins spiritele, cel puțin pe rețelele sociale.

”Lipsa de respect și profanarea muncii și a arhitecturii noastre, fără acordul nimănui, construind un baldachin deasupra clădirii, este ceva la care nu pot asista liniștit”, a scris pe Twitter arhitectul Jose Mateus, cel care a proiectat clădirea. Potrivit presei internaționale, scandalul ar fi ajuns și la autorități pentru a tranșa problema autorizațiilor pentru modificările făcute de fotbalist.

”Astăzi a marcat un autogol, ce va rămâne gravat în mintea mea pentru totdeauna, în arhitectura mea, sub forma unui dispreț profund”, a punctat Jose Mateus.

Articole similare

UEFA le cere fotbaliștilor să nu mai îndepărteze sticlele cu băuturi

UEFA reacționează după gesturile făcute de portughezul Cristiano Ronaldo şi francezul Paul Pogba. St...

Nicole Kidman își sporește averea în imobiliare

Pandemia a venit cu noi idei de afaceri pentru Nicole Kidman. Actrița se pregătește să înceapă fi...

Ce gest a făcut Cristiano Ronaldo la o conferință de presă, la Budapesta (VIDEO)

Cristiano Ronaldo a făcut un gest care n-o să fie uitat prea ușor, la o conferință de presă la Budap...