Confidenţialitate

Party Virgin Radio Romania cu DJ Andi la Club Rossignol

Muzică
share

Virgin Radio Romania te cheamă în weekend la cel mai tare party live pe pârtie, în Poiana Brașov. Sâmbătă, de la ora 15:00, DJ Andi mixează la Club Rossignol. Știm când începem partyul, nu știm când se termină! Așa că fii pregătit pentru party prelungit pe pârtie la Club Rossignol!

Începem wekendul bine împreună la baza pârtiei Kanzel, în Poiana Brașov, cu DJ Andi live! Iar dacă nu ajungi la Club Rossignol, cel mai cool DJ român al momentului te așteaptă vineri și sâmbătă pe frecvențele Virgin Radio Romania pentru The Virgin Mix.

DJ Andi are pasiunea pentru beat-uri în sânge iar mixurile lui au ceva ce crează dependență. El combină fix acele piese de care ai nevoie ca să trăiești week-end-ul la maxim.

The Virgin Mix te teleportează în cel mai tari cluburi din lume. Adaugă un stroboscop, gașca de prieteni și niste cocktailuri și e ca și cum ai fi acolo.

Selecția de hituri și tranzițiile surprinzătoare din mixurile lui DJ Andi, precum si instinctul său în recunoașterea și promovarea noilor trenduri fac din The Virgin Mix un show pe care să-l aștepți cu nerăbdare, week-end de week-end.

Articole similare

DJ Andi face cinste azi!

DJ Andi ar trebui să facă cinste câtora milioane de prieteni care s-au distrat pe muzica lui. Fie la...

Virgin Radio Romania face un party-maraton la 10 ani de Băneasa Shopping City

Shopping + Video Mapping + Virgin Radio Romania + Premii + Surprize = 10 ani de Băneasa Shopping Cit...

Endless Summer - primul festival rooftop din Timișoara

Endless Summer este primul festival rooftop organizat în Timișoara și este practic ultima mare petre...