(P) EXTRACTION 2: ÎL URMĂREȘTI PE NETFLIX, ÎL TRĂIEȘTI LA VIRGIN RADIO!

CoolNews, NEWS
share

În luna iunie, pe platforma de streaming Netflix, s-a lansat filmul Extraction 2 (Operațiunea de recuperare 2), continuarea apreciatului film de acțiune Extraction, din 2020.

Chris Hemsworth revine în rolul lui Tyler Rake. După ce scapă ca prin urechile acului din evenimentele din primul film, Rake se întoarce în rolul mercenarului australian care operează pe piața neagră, unde îl așteaptă o nouă misiune periculoasă. El trebuie să salveze din închisoare familia supusă abuzurilor a unui gangster nemilos din Georgia.

Hemsworth se reîntâlnește cu regizorul Sam Hargrave, filmul fiind produs de compania AGBO, care le aparține lui Joe și lui Anthony Russo. Scenariul este semnat de Joe Russo. Golshifteh Farahani își reia rolul din primul film și îi are alături pe Adam Bessa, Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt și Tinatin Dalakishvili.

Lungmetrajul este o continuare a primului film bazat pe romanul grafic Ciudad creat de Ande Parks, după o poveste de Ande Parks, Joe Russo și Anthony Russo, cu ilustrații de Fernando León González. OPERAȚIUNEA DE RECUPERARE 2 este produs de Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot, Chris Hemsworth, Patrick Newall și Sam Hargrave, avându-i ca producători executivi pe Jake Aust, Benjamin Grayson, Steven Scavelli, Christopher Markus și Stephen McFeely.

Un detaliu interesant din culisele filmului este acela că Hemsworth a fost nevoit să slăbească pentru a interpreta rolul lui Tyler Rake. Fiind la finalul filmărilor pentru Thor: Iubire și tunete, Hemsworth a explicat: „În perioada de izolare din cauza pandemiei, am stat foarte mult acasă. Nu făceam decât să mănânc și să mă antrenez. Pentru Thor am avut masă musculară mai mare ca niciodată, dar nu mă puteam mișca foarte bine. Așadar, pentru a fi în forma potrivită pentru Operațiunea de recuperare 2, obiectivul a fost să scap de volum, să devin mult mai suplu și mai agil, pentru că mi s-a cerut să fac mult mai multe lucruri. Au fost multe cascadorii executate în fața camerei, pentru care nu puteam fi înlocuit de un cascador.”

Colegii de la Virgin Radio Breakfast , Veronica Trandafir și Andrei Niculae, le-au prezentat ascultatorilor câteva insight-uri despre film și l-au avut alături de ei pe kickboxerul român Andrei Stoica, de patru ori campion mondial Superkombat și în prezent challenger la titlul celei mai mari promoții din Asia – One Championship și fost Campion Mondial cu o experiență de peste 16 ani în Kickbox, luptător profesionist în cele mai mari circuite ale lumii (K-1, Glory, One Championship).

Andrei Stoica are în palmares 54 de victorii, din care peste jumătate câștigate înainte de limită și nenumărate titluri și trofee.

Declarat Luptătorul Anului 2014, dar și cel mai popular luptător al anului 2021, este un promotor al sportului și beneficiilor sale, dar și a bunului simț, încercând să fie un model atât pentru copiii săi, cât și pentru cei care îi urmăresc activitatea.

Pentru cateva minute, Andrei Stoica a schimbat sala de sport cu studioul Virgin Radio și a făcut o demonstrație de antrenament a la Chris Hemsworth, moment difuzat live și pe Tik Tok.

Articole similare

Anya Taylor-Joy, asaltată de fani la Festivalul de Film de la Cannes

Anya Taylor-Joy (în vârstă de 28 de ani) se află la festivalul anual de film pentru a-și promova vii...

Francis On My Mind și DOC ne-au adus „Asasin de suflet” LIVE la Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...

Cine este Răzvan, ascultătorul Virgin Radio Romania care i-a găsit pe Giulia și Andrei

Oricât de bine s-ar ascunde matinalii noștri preferați, tot vor fi găsiți dacă își pun ascultătorii ...