Oprah aduce clarificări: Nici Regina, nici Prințul Philip, nu au făcut remarci privind culoarea pielii copilului

Celebrități
share
În interviului exploziv acordat de Harry şi Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey la CBS, cei doi au dezvăluit că au existat discuţii despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii bebeluşului lor, notează CBS News.
Oprah Winfrey a declarat pentru „CBS This Morning” că nici regina Elisabeta a II-a, nici prinţul Phillip nu au făcut aceste comentarii.
După ce a descris conversaţiile despre faptul că lui Archie nu i se va acorda titlul de prinţ, Meghan a spus că au existat discuţii şi despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii lui Archie. De asemenea, ea a spus că acele discuţii au avut loc doar în prezenţa soţului său, Harry.
Meghan nu a dezvăluit identitatea persoanei care era îngrijorată de culoarea pielii bebelusului, spunând că „ar fi foarte dăunător pentru ei”.
Luni dimineaţă, Oprah a declarat pentru „CBS This Morning” că nici regina, nici soţul ei, ducele de Edinburgh, nu au fost implicaţi în acea conversaţie.
„Harry nu a împărtăşit identitatea persoanelor vizate, dar a vrut să se asigure că ştiu şi, dacă am ocazia să transmit, că nici bunica şi nici bunicul său nu au participat la acele conversaţii”, a declarat Oprah.
Articole similare

Fundația lui Harry și Meghan, în vizorul autorităţilor americane. Ce s-a întâmplat

Biroul de recensământ al organizațiilor caritabile din California a inclus Fundația Archewell pe lis...

Jennifer Lopez, Kim Kardashian și Oprah s-au fotografiat împreună la petrecerea unei românce

Sofia Vergara, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Oprah și multe alte vedete au celebrat în weekend cea...

Harry și Meghan n-au consultat-o pe regină când i-au ales numele fetiței lor, Lilibet, spun surse...

Familia regală britanică e în centrul atenției de ceva timp. De data asta, cineva din interiorul ...