Confidenţialitate

Oprah aduce clarificări: Nici Regina, nici Prințul Philip, nu au făcut remarci privind culoarea pielii copilului

Celebrități
share
În interviului exploziv acordat de Harry şi Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey la CBS, cei doi au dezvăluit că au existat discuţii despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii bebeluşului lor, notează CBS News.
Oprah Winfrey a declarat pentru „CBS This Morning” că nici regina Elisabeta a II-a, nici prinţul Phillip nu au făcut aceste comentarii.
După ce a descris conversaţiile despre faptul că lui Archie nu i se va acorda titlul de prinţ, Meghan a spus că au existat discuţii şi despre „cât de închisă” va fi culoarea pielii lui Archie. De asemenea, ea a spus că acele discuţii au avut loc doar în prezenţa soţului său, Harry.
Meghan nu a dezvăluit identitatea persoanei care era îngrijorată de culoarea pielii bebelusului, spunând că „ar fi foarte dăunător pentru ei”.
Luni dimineaţă, Oprah a declarat pentru „CBS This Morning” că nici regina, nici soţul ei, ducele de Edinburgh, nu au fost implicaţi în acea conversaţie.
„Harry nu a împărtăşit identitatea persoanelor vizate, dar a vrut să se asigure că ştiu şi, dacă am ocazia să transmit, că nici bunica şi nici bunicul său nu au participat la acele conversaţii”, a declarat Oprah.
Articole similare

Harry și Meghan n-au consultat-o pe regină când i-au ales numele fetiței lor, Lilibet, spun surse...

Familia regală britanică e în centrul atenției de ceva timp. De data asta, cineva din interiorul ...

Harry și Meghan au o fetiță

Harry și Meghan au o fetiță! Prinţul Harry al Marii Britanii şi soţia sa Meghan Markle anunțaseră la...

Prințul Harry, noi dezvăluiri: ”Am avut o copilărie dominată de durere”

Prințul Harry vine cu noi declarații despre ruptura de familia regală britanică. Invitat în popul...