Confidenţialitate

”Om cu om oprim pandemia”, noul mesaj anti-Covid19 în România (VIDEO)

NEWS
share

Gata cu spoturile în care medicii citesc un mesaj în fața camerei, pentru a convinge cât mai multă lume să-și facă vaccinul anti-Covid. Ministerul Sănătății vine cu spoturi noi și un mesaj nou: ”Om cu om oprim pandemia”.

Printre cei care vor fi implicați în noile spoturi se numără și părintele Francisc Doboș, dar și preotul ortodox Constantin Necula, părinte și profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Primul spot propus de Ministerul Sănătății a fost difuzat în cadrul ședinței CNA din 2 februarie, fiind aprobat de membrii Consiliului cu voturi în unanimitate. Acesta a fost regizat de Marius Olteanu și a fost realizat în parteneriat cu UNICEF (Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite), care a plătit pentru realizarea acestuia.

În ianuarie, CNA a transmis o adresă radiodifuzorilor pentru a opri spoturile inițiale care informau populația cu privire la campania de vaccinare anti-Covid. Oprirea de la difuzare a spoturilor informative de tip testimonial aferente campaniei de informare și comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România a fost făcutâ explicând că ”Guvernul României a informat CNA că acest proces a intrat deja într-o altă etapă”.

Articole similare

România nu se grăbeşte cu paşaportul COVID

România nu se grăbeşte cu paşaportul COVID, adică acel document care-ți permite circulația liberă în...

Vaccinarea copiilor între 12-15 ani va începe cel mai probabil miercuri, 2 iunie

Vaccinul Pfizer (Comirnaty), aprobat săptămâna trecută de Agenția Europeană a Medicamentului și pent...

România primește 1.091.610 de doze de vaccin Pfizer BioNTech

"România va primi cea mai însemnată tranşă de vaccin de la compania Pfizer BioNTech, care constă în ...