Confidenţialitate

”Om cu om oprim pandemia”, noul mesaj anti-Covid19 în România (VIDEO)

NEWS
share

Gata cu spoturile în care medicii citesc un mesaj în fața camerei, pentru a convinge cât mai multă lume să-și facă vaccinul anti-Covid. Ministerul Sănătății vine cu spoturi noi și un mesaj nou: ”Om cu om oprim pandemia”.

Printre cei care vor fi implicați în noile spoturi se numără și părintele Francisc Doboș, dar și preotul ortodox Constantin Necula, părinte și profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Primul spot propus de Ministerul Sănătății a fost difuzat în cadrul ședinței CNA din 2 februarie, fiind aprobat de membrii Consiliului cu voturi în unanimitate. Acesta a fost regizat de Marius Olteanu și a fost realizat în parteneriat cu UNICEF (Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite), care a plătit pentru realizarea acestuia.

În ianuarie, CNA a transmis o adresă radiodifuzorilor pentru a opri spoturile inițiale care informau populația cu privire la campania de vaccinare anti-Covid. Oprirea de la difuzare a spoturilor informative de tip testimonial aferente campaniei de informare și comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România a fost făcutâ explicând că ”Guvernul României a informat CNA că acest proces a intrat deja într-o altă etapă”.

Articole similare

Cum se va face școală în scenariul roșu și ce reguli trebuie să respecte elevii din ani terminali...

Ministerul Educației și Ministerul Sănătății au făcut modificări la ordinul comun ce reglementează m...

Organizația Mondială a Sănătății: Când se va termina pandemia?

Credem că e o întrebare pe buzele tuturor. Când se va termina pandemia? Ei bine, oficialii ne ...

România ajunge azi la 1.000.000 de persoane vaccinate anti-Covid cu cel puțin o doză. Câte seruri ma...

România va ajunge, azi, la 1.000.000 de persoane vaccinate anti-Covid cu cel puțin doză. Autorită...