”Om cu om oprim pandemia”, noul mesaj anti-Covid19 în România (VIDEO)

NEWS
share

Gata cu spoturile în care medicii citesc un mesaj în fața camerei, pentru a convinge cât mai multă lume să-și facă vaccinul anti-Covid. Ministerul Sănătății vine cu spoturi noi și un mesaj nou: ”Om cu om oprim pandemia”.

Printre cei care vor fi implicați în noile spoturi se numără și părintele Francisc Doboș, dar și preotul ortodox Constantin Necula, părinte și profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

Primul spot propus de Ministerul Sănătății a fost difuzat în cadrul ședinței CNA din 2 februarie, fiind aprobat de membrii Consiliului cu voturi în unanimitate. Acesta a fost regizat de Marius Olteanu și a fost realizat în parteneriat cu UNICEF (Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite), care a plătit pentru realizarea acestuia.

În ianuarie, CNA a transmis o adresă radiodifuzorilor pentru a opri spoturile inițiale care informau populația cu privire la campania de vaccinare anti-Covid. Oprirea de la difuzare a spoturilor informative de tip testimonial aferente campaniei de informare și comunicare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România a fost făcutâ explicând că ”Guvernul României a informat CNA că acest proces a intrat deja într-o altă etapă”.

Articole similare

Noi măsuri adoptate de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (DOCUMENTE)

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea numărul 50 privind propunerea adop...

România a modificat lista statelor cu risc epidemiologic ridicat

Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de autoritățile române.35 de state s...

Florin Cîţu a anunţat că de la 1 august vor fi noi relaxări

Întrebat dacă vor exista noi restricţii sau relaxări de la 1 august, premierul Florin Cîţu a spus că...