Confidenţialitate

Olivia Addams a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Acesta este un mesaj pentru toți unicornii din țară! Olivia Addams a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae! Artista nu a venit singură, ci și cu prima ei piesă în limba română!

Artista ne-a vorbit despre „Scrisori în minor”, prima piesă din repertoriul ei în limba română. Olivia ne-a povestit și de momentul în care Carla’s Dreams i-a oferit acest cântec:

M-a întrebat: „băi, îți place piesa asta?” Iar eu i-am zis: „da, îmi place, chiar mă regăsesc cu ea!” „Atunci demonstreaz-mi și cânt-o ca și cum ți-ar plăcea”, ne-a povestit Olivia Addams în direct la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae.

Piesa „Scrisori în Minor” va putea fi disponibilă în curând atât pe YouTube cât și pe toate platformele de streaming. De asemenea, Olivia Addams a înregistrat și o variantă live a piesei, iar aceasta va putea fi ascultată în curând pe canalul oficial de YouTube Virgin Radio Romania. Nu uita să apeși pe butonul de SUBSCRIBE și pe clopoțel pentru a fi primul care o ascultă! 

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

[BREAKFAST] Profesorilor le va fi interzis prin lege să facă meditații cu elevii lor

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, anunţă că în viitoarea lege a Educaţiei va fi prevăzută interdi...

[BREAKFAST] Spania, prima țară din Europa care ar putea oferi concediu menstrual

Proiectul noii legi pe care guvernul spaniol îl discută propune acordarea a trei zile de concediu me...

Comediantul Darius Grigorie a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună disp...