Olivia Addams a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast

CoolNews, Muzică
share

Ingredientele unei dimineți perfecte? Pentru unii energie debordantă, un mic dejun copios, bună dispoziție, un duș răcoros și un zâmbet pe buze. Pentru alții câteva ore de somn în plus. Virgin Radio Romania Breakfast îți colorează diminețile cu acel bonus de energie și bună dispoziție molipsitoare. Iar de administrarea dozelor zilnice de energie se ocupă Veronica Trandafir și Andrei Niculae!

Acesta este un mesaj pentru toți unicornii din țară! Olivia Addams a fost astăzi ON AIR la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae! Artista nu a venit singură, ci și cu prima ei piesă în limba română!

Artista ne-a vorbit despre „Scrisori în minor”, prima piesă din repertoriul ei în limba română. Olivia ne-a povestit și de momentul în care Carla’s Dreams i-a oferit acest cântec:

M-a întrebat: „băi, îți place piesa asta?” Iar eu i-am zis: „da, îmi place, chiar mă regăsesc cu ea!” „Atunci demonstreaz-mi și cânt-o ca și cum ți-ar plăcea”, ne-a povestit Olivia Addams în direct la Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae.

Piesa „Scrisori în Minor” va putea fi disponibilă în curând atât pe YouTube cât și pe toate platformele de streaming. De asemenea, Olivia Addams a înregistrat și o variantă live a piesei, iar aceasta va putea fi ascultată în curând pe canalul oficial de YouTube Virgin Radio Romania. Nu uita să apeși pe butonul de SUBSCRIBE și pe clopoțel pentru a fi primul care o ascultă! 

Poți asculta Virgin Radio Romania Breakfast cu Veronica Trandafir și Andrei Niculae în fiecare zi, de luni până vineri, de la 6:30 la 10:00.

Articole similare

3 date azi la #TicTalk | Oana Tache îți aduce zilnic, între 10 și 13, știrile pe care merită să le a...

O tură de Silent Walking face bine sănătății! OMS recomandă generației Z „silent walking”, mișca...

[BREAKFAST] „Minunea” de Crăciun care l-a salvat pe proprietarul unei cafenele sociale cu datorii. „...

„Cu sinceritate și vulnerabilitate, vă cer sprijinul”, scria pe Facebook acum cateva zile proprietar...

[BREAKFAST] Un oraș din Transilvania a fost inclus într-un top mondial! Totul datorită unei vloggeri...

Datorită unei vloggerițe de travel din Australia, Gabby Boucher, un oraș din Transilvania a fost inc...