Ocean Lava Romania ia startul pe 24 iunie, la Mamaia

CoolNews
share

Ziua de sâmbătă, 24 iunie, va fi una cu totul memorabilă. Sportivi din țară și din străinatate se vor întrece în cadrul Ocean Lava România, Mamaia, o competiție internatională care presupune 1,9km înot, 96 bicicletă și 21 alergare.

Ocean Lava Romania face parte din seria de triatlonuri Ocean Lava Planet, un nou brand internațional de triatlon, care a luat naștere în Lanzerote în 2014, odată cu triatlonul Ocean Lava Arecife – Lanzerote. Acum a devenit un succes pe tot globul, având deja 20 de țări sub licență.

Proba de înot va fi în Marea Neagra, cea de bicicletă în jurul lacului Siutghiol, iar alergarea pe promenadă, pe lângă briza mării, ceea ce va oferi o experiență unică participanților care se vor aventura în competiție.

Participanții vor putea alege una dintre cele două distanțe denumite generic HERO și BRAVE.

HERO este proba regină a competiției și este dedicată celor foarte bine pregătiți, având următoarele distanțe: 1,9km înot, 96km bicicletă și 21km alergare.

BRAVE a fost concepută pentru cei curajoși, care vor să iși depașească limitele și presupune parcurgea a 1km înot, 64km bicicletă și 7km alergare.

Sâmbătă, pentru desfășurare Ocean Lava Romania trebuie să iei în calcul următoarele restricții de trafic:

– între 8:30 și 13:30 – traficul va fi oprit pe o bandă pe fiecare sens de la axul drumului pe sectorul de drum între Aqua Magic (Mamaia) și Hostel Max Navodari. Traficul auto în ambele sensuri se va putea desfășura pe benzile rămase, respectiv două benzi în stațiunea Mamaia și pe o singură bandă în Mamaia Sat și Năvodari.

– între 8:30 și 13:30 – nu se vor putea executa întoarceri în sensurile giratorii, traficul auto putându-se face doar pe direcțiile înainte sau dreapta.

– între 8:30 și 9:15 – se va restricționa complet sensul de mers dinspre Mamaia spre Năvodari, în apropierea Hotelului Rex.

Ocean Lava Romania estimează un număr de 2.000 de concurenţi ce vor lua startul în cadrul concursului desfăşurat în staţiunea Mamaia.

Ocean Lava Romania este o competiție organizată de Clubul Sportiv Smart Atletic, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și al Federaţiei Române de Triatlon, cu susținerea Virgin Radio Romania.

Articole similare

Sâmbătă are loc cel mai dur triatlon din România - Transfier 70.3 by Hidroelectrica

Federaţia Română de Triatlon şi Asociaţia No Stress, oganizatori ai celei mai dificile competiţii de...

Ce restricții sunt în trafic pentru Bucharest International 10K

Ediția a patra a cursei de alergare Bucharest International 10K, creată la inițiativa campioanei oli...

Câți bani au încasat cluburile din Mamaia în mini-vacanța de 1 mai

Weekendul de 1 mai e mereu mană cerească pentru patronii de cluburi din nordul litoralului românesc,...
X