Oana Tache a mobilizat zeci de vedete să își manifeste solidaritatea cu Ucraina!

Celebrități, CoolNews
share
Dacă de obicei artiștii, vedetele și influencer-ii sunt invitați în emisiunea ei pentru a povesti despre ce mai e fresh, cool sau pentru a răspunde la un challenge, de această dată, Oana Tache a mobilizat pe toată lumea la Tic Talk la Virgin Radio România. Vedeta recunoscută pentru implicarea civică de care dă dovadă în ultimii ani a luat atitudine și a dedicat emisiunea pe care o moderează în weekend crizei din Ucraina. 
Zeci de artiști și vedete au răspuns la apelul lansat și au trimis testimoniale în care își manifestă solidaritatea cu populația din Ucraina.
Irina Rimes, Neti Sandu, Alina Eremia, Ana Baniciu, Andreea Antonescu, Oana Cuzino, Alexandra Ungureanu, Ramona Păun, Daniel Pavel de la Survivor, Adrian Nartea, Radu Dumitrescu de la Masterchef, Eugenia Nicolae, Jean Gavril și mulți alții au putut fi auziți la Virgin Radio România declarând că sunt „SOLIDARI CU EUROPA”.
„Mai mult ca oricând e momentul să fim uniți! E momentul în care fiecare gând, fiecare gest, fiecare acțiune contează! Ăsta e adevărul, asta e realitatea. Însă, la fel de adevărat e că împreună suntem mai puternici, mai buni și putem schimba lumea din jurul nostru. Asta am învățat de la ascultătorii care sunt în fiecare weekend cu mine, la radio. Suntem alături de Ucraina! Suntem solidari cu Ucraina! Și alegem să ne implicăm atât pentru generația noastră cât și pentru generațiile viitoare!”, a declarat Oana Tache.
Cu un background solid în media românească, Oana a fost mereu un vector de imagine important pentru generația tânără. A lucrat pentru MTV România ca VJ, producător și a fost cel mai tânăr Brand Manager din Europa de Sud-Est pentru celebrul post TV. A prezentat zeci de programe pentru tineri ca parte a trustului PRO, a fost primul Digital Host din România și în prezent este DJ/realizator programe la Virgin Radio România. Din 2015 este owner al casei de producție de content digital MediaLIKE și a lucrat cu și pentru zeci de branduri premium internaționale. Din 2019, s-a alăturat campaniilor Parlamentului European și promovează activ valorile Europene.
La Virgin Radio România pe Oana Tache o puteți asculta în fiecare sâmbătă și duminică, de la 8 la 12.
Articole similare

Am relansat aplicația Virgin Radio Romania! Descarc-o acum

Avem o veste super tare pentru voi! Am relansat aplicația Virgin Radio România și acum o poți descăr...

Festivalul NOSTALGIA are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, ...

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27...

Sneakers & Co. – cel mai mare eveniment de sneakers din România revine la București pe 7-9 iunie

Sneakers & Co., cel mai mare eveniment de sneakers din România, se întoarce între 7-9 iunie 2024...