Oamenii au hotărât – emisiunea lui Ellen DeGeneres este cel mai bun Talk Show de zi

Celebrități, CoolNews
share

În weekend a avut loc gala premiilor E! People’s Choice Awards, iar show-ul lui Ellen DeGeneres a primit: Daytime Talk Show of 2020 – Cel mai bun Talk Show de zi al anului 2020.

Prezentatoarea în vârstă de 62 de ani a fost vizibil emoționată și asta se poate datora faptului că nu se aștepta – ținând cont că anul acesta a fost in mijlocul unui scandal legat de emisiunea pe care o prezintă.

Mai mulți foști angajați ai emisiunii au acuzat-o pe Ellen că ar fi creat un mediu de muncă ostil și toxic. S-a pus chiar problema concedierii lui Ellen, dar nu s-a întâmplat.

În discursul de mulțumire, Ellen DeGeneres le-a mulțumit oamenilor care au votat-o din adâncul sufletului și a spus că premiul acesta nu este doar pentru ea, ci și pentru oamenii din spate, pentru echipa care depune eforturi zilnice pentru că această emisiune să fie ceea ce este.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Ana Blandiana, laureată a Premiului Prințesa de Asturia pentru Literatură 2024

Poeta, prozatoarea, eseista și jurnalista Ana Blandiana a fost distinsă cu prestigiosul Premiu Prinț...

Filmul românesc „Libertate”, premiat în Franța și Germania

„Un film care ne-a impresionat prin mizanscena sa, o relatare istorică lipsită de manierism care ne-...

Viorica Ștefan, premiată de Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România

Colega cu știrile de la Virgin Radio Romania, Viorica Ștefan a fost premiată de Uniunea Ziariştilor ...