Confidenţialitate

Oamenii au hotărât – emisiunea lui Ellen DeGeneres este cel mai bun Talk Show de zi

Celebrități, CoolNews
share

În weekend a avut loc gala premiilor E! People’s Choice Awards, iar show-ul lui Ellen DeGeneres a primit: Daytime Talk Show of 2020 – Cel mai bun Talk Show de zi al anului 2020.

Prezentatoarea în vârstă de 62 de ani a fost vizibil emoționată și asta se poate datora faptului că nu se aștepta – ținând cont că anul acesta a fost in mijlocul unui scandal legat de emisiunea pe care o prezintă.

Mai mulți foști angajați ai emisiunii au acuzat-o pe Ellen că ar fi creat un mediu de muncă ostil și toxic. S-a pus chiar problema concedierii lui Ellen, dar nu s-a întâmplat.

În discursul de mulțumire, Ellen DeGeneres le-a mulțumit oamenilor care au votat-o din adâncul sufletului și a spus că premiul acesta nu este doar pentru ea, ci și pentru oamenii din spate, pentru echipa care depune eforturi zilnice pentru că această emisiune să fie ceea ce este.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Drake îl susține pe The Weekend

The Weekend e în război cu organizatorii Grammy-urilor, fiindcă nu a primit nicio nominalizare, deși...

Vorbele anului 2020 (AUDIO)

Bogdan și Ionuț au făcut împreună cu ascultătorii Lista vorbelor anului 2020. Printre ele, "Pune-ți ...

Warner Bros. va lansa un film Tom & Jerry în 2021 - VIDEO

De când nu v-ați mai uitat la un episod din Tom și Jerry? Ziceți sincer, a trecut o săptămână? :)...