O nouă poveste cu Robin Hood, din 7 decembrie pe marile ecrane din toată ţara

CoolNews, Filme
share

”Regizorul Otto Bathurst şi producătorul Leonardo DiCaprio au venit cu o viziune cât se poate de nouă a acestei legende. Acţiunea, personajele, până şi costumele, în toate se regăseşte câte ceva din prezent. De această dată, Robin Hood este stăpânul propriului său destin şi are grijă să ofere spectatorilor mult imprevizibil”, ne pregătește Jamie Foxx, actorul care de această dată îl interpretează pe rivalul lui Robin Hood în noul film de acţiune.

Într-o notă similară, regizorul filmului, Otto Bathurst declară: ”Pentru mine, Robin Hood avea toate ingredientele necesare unei poveşti contemporane şi cât se poate de relevante.

Iată un tip care aparent duce o viaţă perfectă şi care pleacă la război plin de idei, credinţe şi pasiune, care la un moment dat se loveşte de corupţie şi de oameni malefici. Acela este momentul care efectiv are un impact devastator asupra lui. Credinţa lui în propria naţiune şi religie sunt grav afectate.

Îl vedem pe Robin ca pe un erou, însă am vrut să ştiu exact când şi cum a devenit el de fapt o legendă, ce anume l-a inspirat şi determinat să lupte pentru adevăr.”, a concluzionat regizorul.

Robin din Loxley (Taron Egerton), un misionar care își pierde întreaga identitate din cauza războiului, și camaradul sau Moorish (Jamie Foxx) plănuiesc împreună o revoltă fără precedent împotriva reprezentanților corupți ai coroanei britanice într-o acțiune amețitoare care îmbină confruntările epice cu o poveste de dragoste memorabilă.

Din 7 decembrie nu rata pe marile ecrane filmul ”Robin Hood”. Scrie aici cum ți s-a părut!

Articole similare

,,Robin Hood” a fost pe primul loc în box office-ul românesc

Noua aventură „Robin Hood”, cu Taron Egerton şi Jamie Foxx în rolurile principale, conduce detaşat î...

O nouă poveste cu Robin Hood, din 7 decembrie pe marile ecrane din toată ţara

”Regizorul Otto Bathurst şi producătorul Leonardo DiCaprio au venit cu o viziune cât se poate de nou...

„Robin Hood” intră din 7 decembrie în cinema

O legendă are întotdeauna un început, iar noua aventură „Robin Hood” aduce pe marile ecrane din 7 de...
X