O fostă asistentă a recunoscut că a schimbat 5 mii de copii la naștere

CoolNews, Viral
share

O fostă asistentă de la University Teaching Hospital din Zambia a recunoscut că timp de 12 ani, cât a lucrat ca asistentă la secția de nou-născuți, a schimbat peste 5.000 de bebeluși între ei.

Potrivit lusakatimes.com întâmplarea s-a petrecut între 1983 și 1995, iar Elizabeth Bwalya Mwewa spune că a făcut totul pentru că i se părea super fun.

Femeia ar fi mărturisit totul pe patul de moarte.

„Sufăr de cancer în fază terminală și știu că voi muri curând. Vreau să îmi mărturisesc păcatele în fața lui Dumnezeu și în fața tuturor oamenilor, în special în fața femeilor care au născut la spitalul UTH în perioada în care eu am lucrat acolo”, a declarat fosta asistentă.

Ea și-a cerut iertare de la toți cei afectați de faptele ei: „În cei 12 ani în care am lucrat la maternitate, am schimbat între ei peste 5000 de copii. Știu că am păcătuit și sper ca Dumnezeu să mă ierte. De asemenea, îi rog pe oameni să mă ierte pentru lucrurile diabolice pe care le-am făcut unor copii nevinovați. Știu că unele cupluri au divorțat după ce au făcut teste ADN și au aflat că bebelușii nu le aparțineau”.

Autoritățile din Zambia au început o anchetă după ce povestea femeii a devenit virală pe rețelele sociale și a ajuns în toată lumea.

Deocamdată acestea au anunțat că la University Teaching Hospital nu este înregistrată nicio asistentă cu numele Elizabeth Bwalya Mwewa.

Articole similare

O femeie din Iași, infectată cu COVID-19, a născut 4 bebeluși perfect sănătoși

O femeie de 37 de ani, care avea COVID-19, a născut la Spitalul Clinic de Obstetrică – Ginecologie „...

A dat în judecată clinica de fertilizare pentru că a născut copiii altora

Un cuplu din New York a dat în judecată o clinică de fertilizare din Los Angeles pentru că femeia a ...

16 asistente de la un spital au rămas însărcinate în același timp

16 asistente medicale de la un spital din Arizona, au rămas însărcinate în același timp. Numărul ...