A dat în judecată clinica de fertilizare pentru că a născut copiii altora

CoolNews, VirginTonic
share

Un cuplu din New York a dat în judecată o clinică de fertilizare din Los Angeles pentru că femeia a născut gemeni care nu seamănă cu ei, dar nici între ei.

Mai exact, oamenii sunt asiatici, dar bebelușii lor nu! Acesta a fost șocul suprem pentru cei doi soți.

Pe parcursul sarcinii ei au mai avut însă surprize neplăcute. Inițial li s-a spus că femeia este însărcinată cu fetițe, exact așa cum își doreau, dar cei doi au aflat la ecografiile din lunile a 3-a și a 5-a că de fapt vor avea 2 băieți.

Pentru că au fost dezamăgiți, reprezentanții clinicii au venit cu explicația că ecografiile nu sunt sută la sută sigure și este posibil să fie de fapt fetițe, așa cum li s-a spus la începutul sarcinii.

În martie, femeia a născut totuși doi băieți prin cezariană. Problema e că aceștia nu le semănau deloc ei și soțului, dar nu păreau să aibă vreo legătură nici unul cu celălalt.

În urma unor teste ADN, oamenii au descoperit cine sunt adevărații părinți ai bebelușilor și i-au predat pe cei mici. Ei nu știu nici acum ce s-a întâmplat cu embrionii lor și presupun că „nu au fost niciodată dezghețați și / sau au fost pierduți ori distruși de cei de la clinică.”

Avocații cuplului spun că, împotriva clinicii, au depus o plângere cu 16 capete de acuzare – inclusiv malpraxis medical, neglijență, conduită greșită și nepăsătoare și înșelăciune.

„Reclamanții au suferit răni emoționale semnificative și permanente pentru care nu se vor recupera … În plus, mama a suferit leziuni fizice și emoționale pentru care este încă și va fi în tratament”, anunță avocații.

Oamenii vor să recupereze cel puțin banii pe care i-au cheltuit cu tratamentul și vizitele la clinica de fertilizare, adică 100.000 de dolari.

Articole similare

A dat în judecată clinica de fertilizare pentru că a născut copiii altora

Un cuplu din New York a dat în judecată o clinică de fertilizare din Los Angeles pentru că femeia a ...

Cum au făcut furori Backstreet Boys într-un metrou din New York - VIDEO

Uneori ai nevoie de un pic de Backstreet Boys în viața ta. S-a văzut foarte bine treaba asta într...

Care au fost cele mai extravagante ținute de la MET Gala 2019 - GALERIE FOTO

MET Gala, unul dintre cele mai mari evenimente de fashion din lume, a lăsat din nou spectatorii cu g...
X