Confidenţialitate

O femeie a câștigat accidental 10 milioane de dolari la loterie după ce a greșit numerele pe care le juca de obicei

CoolNews, NEWS
share

O femeie a câștigat 10 milioane de dolari, accidental, după ce a apăsat butonul greșit al automatului de bilete din Tarzana, California.

LaQuedra Edwards își marca numerele pe care le joacă de o viață la o loterie din California, în timp ce „o persoană nepoliticosă” s-a lovit de ea și a făcut-o să aleagă, din greșeală, un alt număr.

Ea a fost foarte iritată când a trebuit să plătească biletul de 30 de dolari, deoarece era mai scump decât biletul pe care îl juca de obicei, potrivit unui comunicat al Loteriei de Stat din California.

Chiar în seara respectivă, în timp ce conducea, Edwards a auzit la radio numerele câștigătoare și a realizat că este fericita câștigătoare a premiului de 10 milioane de dolari.

Nu prea am crezut la început, dar am intrat pe autostradă și m-am tot uitat în jos la bilet. Aproape că mi-am lovit mașina.

Potrivit statisticilor de la Loteria de Stat, șansele de a câștiga premiul cel mare de 10 milioane de dolari de 1 la mai bine de 3 milioane.

LaQuedra Edwards plănuiește acum să-și cumpere o casă și să înceapă o organizație nonprofit, potrivit oficialilor. Magazinul Vons of a primit un bonus de 50.000 de dolari pentru vânzarea biletului câștigător.

 

Articole similare

O femeie din SUA a găsit în folderul de spam un email care o anunța că a câștigat 3 milioane de dola...

O femeie din Michigan care s-a hotărât să își verifice folderul de spam pentru un e-mail pe care-l c...

Întârzii și Câștigi! 2.000.000 de dolari pentru 1 minut de întârziere

Uneori e bine să ajungi cel puțin cu un minut mai târziu, mai ales dacă este un minut de 2.000.000 d...

Bitcoin, scădere dramatică față de săptămâna trecută

Dacă săptămâna trecută bătea record după record la nivelul atins, duminica asta a avut parte de o sc...