Confidenţialitate

O barcă pentru fiecare familie (P)

CoolNews
share

Ai auzit de orașul Auckland din Noua Zeelandă? I se mai spune și “City of Sails”- Orașul Velelor – aici există peste 135.000 de bărci și yacht-uri înregistrate oficial, ceea ce înseamnă că una din trei familii din Auckland deține o barcă.

Auckland este cel mai mare oraș din Noua Zeelandă, atât ca suprafață, cât și ca populație, având peste 1.2 milioane de locuitori. Este situat pe Insula de Nord, fiind unul dintre puținele orașe din lume cu porturi pe două corpuri de apă separate.

Două lucruri trebuie reținute dacă vrei să ajungi în Auckland.

Primul este faptul că orașul este situat în emisfera sudică, ceea ce înseamnă că vara dureaza între 21 Decembrie și 20 martie, iar iarna între 21 iunie și 20 septembrie.

Al doilea lucru care trebuie reținut este faptul că se circula pe partea stângă a drumului, un lucru extrem de derutant pentru majoritatea vizitatorilor.

Unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le poți vedea în Auckland este pasărea Kiwi, o specie aflată în declin, dar pentru conservarea căreia se depun eforturi susținute.

Dacă vrei să vizitezi aceasta țară îndepărtată, dar fascinantă, Old Mout, cidrul obraznic de bun de origine neo-zeelandeza, îți oferă o șansă sau chiar mai multe. Intră în campanie, înscrie-te aici și poți câștiga o excursie pentru 2 persoane în Noua Zeelandă!

Mai mult, trebuie să știi că la fiecare sticlă de Old Mout cumpărată se donează câte 1 leu către asociația Kiwis for Kiwi, pentru protejarea și înmulțirea populației de păsări Kiwi, aflata in extinctie.

Mai multe doze/sticle de Old Mout cumpărate, mai multe șanse de câștig!

Articole similare

Noua Zeelandă o să testeze pașaportul digital medical. Ce înseamnă asta

Noua Zeelandă a anunţat că o să testeze paşaportul digital medical. Ce anume presupune treaba ast...

Un sat din Noua Zeelandă a oprit iluminatul stradal ca să salveze o specie rară de păsări

Un sat din Noua Zeelandă a făcut ceva extraordinar, ca să salveze o specie rară de păsări. A opri...

Reluarea filmărilor la "Avatar 2" provoacă nemulțumiri în Australia

Echipa de filmare a superproducţiei "Avatar 2" a reuşit să evite măsurile de restricţie impuse de No...