Confidenţialitate

Noul ”Baywatch” e la cinema

CoolNews, Filme
share

Pentru cele care au așteptat să-l vadă pe Zac Efron pe post de salvamar, așteptarea a luat sfârșit! De vineri, rulează și la cinematografele din România noul ”Baywatch”.

Scenariul ”Baywatch” îl are în centru pe un foarte strict și dedicat salvamar, care este nevoit să facă echipă cu un mai tânăr și nonconformist coleg, pentru a-și salva plaja de la dezastrul ecologic la care o condamnă un magnat al petrolului.

Filmul regizat de Seth Gordon îi aduce în rolurile principale pe Zac Efron, Priyanka Chopra, Kelly Rohrbach, Dwayne Johnson și Alexandra Daddario. Așa că pentru cine e scpetic în privința scenariului ”Baywatch”, măcar are ce veea frumos pe marile ecrane.

În noua peliculă, intriga nu are accentele melodramatice din serialul ”Baywatch”, fiind mai repede o doză de umor acid și fără perdea. Pentru cine e familiarizat cu ce mai face Dwayne Johnson, clar nu sunt necesare prea multe explicații. Este mai degrabă o parodie satirică cu aluzii directe la serial și intervenții ale popularilor actori Pamela Anderson și David Hasselhoff.

Articole similare

Spider-Man și The Rock se alătură Fortnite! Următorul capitol al jocului aduce o nouă lume de explor...

Este păcat că Nintendo a folosit sloganul „toată lumea este aici!” pentru Super Smash Bros. Nu de al...

”Jungle Cruise” ajunge la cinema (VIDEO)

“Jungle Cruise”, o aventură plină de neprevăzut în sălbatica junglă amazoniană, inspirat din celebra...

Dwayne Johnson pregăteşte un film de Crăciun

Dwayne Johnson schimbă rolurile de bărbat dur și pregăteşte un film special de Crăciun. Botezat "Red...