„Nostalgie”, cântecul Angelei Similea, într-un nou remake marca LIA

CoolNews, Muzică
share

Lasă-te cuprins de hiturile anilor 80 cu remixul pentru piesa „Nostalgie”, un remake făcut de LIA după îndrăgitul cântec al Angelei Similea. Povestea de dragoste ajunsă la final, atunci când lipsa celui iubit pune stăpânire pe fiecare moment al zilei, este tema principală a acestei piese.

Colaborarea cu Just Eddie pentru piesa „Nostalgie” pune în evidență contrastul dintre versurile cu un puternic impact emoțional și linia melodică cu accente disco. Ne putem întreba de ce este nostalgia un sentiment subapreciat și cum ne raportăm noi la acesta.

Încă nu știu dacă nostalgia e mai mult o calitate ori un defect, mă gândesc des la asta, dar știu sigur că e o adevărată poezie piesa Angelei Similea, „Nostalgie”. Am rupt bucăți din ea pentru că mi s-a părut mai interesantă juxtapunerea în felul acesta. Maniera în care sunt scrise și cântate versurile acompaniate de sound-ul fresh, te invită să dansezi, iar eu sper ca voi să faceți asta într-un număr cât mai mare,” spune LIA.

„Melodia “Nostalgie” este un remake cu un sound fresh și actual al piesei Angelei Similea. Totodata, s-a încercat prin aceasta reinterpretare menținerea sentimentului predominant de tristețe, nostalgie prin adăugarea unor sunete etnice și a unui ritm dansabil.” declară Just Eddie.

 

Despre LIA

LIA este artista care aduce un proiect unic pe scena muzicală din România, prin intermediul reinterpretărilor și compozițiilor anilor ‘80. Prima piesă lansată de LIA a fost „În urma ta”, fiind urmată de o colaborare inedită alături de actorul Adrian Nartea pentru „Aleea din colț”. În continuare, LIA pregătește proiecte care au ca temă principală nostalgia. Acest sentiment este readus în atenție de artistă prin fiecare piesă pe care o semnează.

 

Despre Just Eddie

Just Eddie este un DJ și producător care și-a început cariera în 2017 mixând la evenimente private. Interacțiunea cu muzica l-a îndreptat către producției muzicală și creația propriilor piese ca manieră de exprimare. Misiunea lui este să aducă zâmbete pe chipurile celor care îi ascultă piesele.

Articole similare

Ne vedem la NOSTALGIA | Imaginarium, pe 10 și 11 noiembrie, la Romexpo

NOSTALGIA | Imaginarium, ediția indoor de toamnă a festivalului Nostalgia Retro Disco Future, va ave...

AMI se reîntoarce cu ,,Nostalgia"! Piesa s-a auzit în premieră la Breakfast

Cu o voce plină de viață și expresivitate, AMI se reîntoarce și ne aduce ritmuri retro și versuri pl...

NOSTALGIA 2023 – festivalul vieții

Ne bate la ușă unul dintre cele mai mari festivaluri din România, cu peste 80.000 de participanți la...