Advertisement
Advertisement

NOSTALGIA 2023 – festivalul vieții

CoolNews, NEWS
share

Ne bate la ușă unul dintre cele mai mari festivaluri din România, cu peste 80.000 de participanți la ediția 2022, și, cu siguranță, cel mai mare festival fără un lineup de artiști anunțat dinainte. Anul acesta, NOSTALGIA va avea loc între 29.06 – 02.07.2023, la Federația Română de Tir Sportiv, în București. Programul evenimentului va fi:

 • Joi – 17:00 – 02:00
 • Vineri & Sâmbătă – 17:00 – 05:00
 • Duminică – 16:00 – 05:00

 

Ce este NOSTALGIA?

NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care vin la NOSTALGIA de mai bine de 5 ani s-au putut bucura de un muzeu retro & future în care era și o discotecă a anilor ’90-’00. Pentru NOSTALGIA 2023, pregătim o lume plina de imagini si sunete, trecând prin experiențe senzoriale, decoruri retro & future, mai mult de 7 zone muzicale diferite, mini live acts surprize, momente ce iți vor face pielea de gaină, dar și alte lucruri ce vor transforma NOSTALGIA într-o fabrică de amintiri, pentru că, de ce nu, prezentul poate fi o viitoare nostalgie.

 

Ce zone muzicale vor fi și ce altceva poți experimenta:

 • Pe Maidan scena principală sau locul de suflet al nostalgicilor, unde se va găsi și cea mai mare instalație de artă pentru această ediție – un tavan imens de umbrele asiatice. (Vezi poză)
 • Cartierul Hip-Hop, unde decorul te teleportează direct în spatele blocului, iar scena este sub forma unui ring de box.
 • Cartierul Șucar, unde putem asculta muzică lăutăreasca veche de șpriț.
 • Space Disco, poate cea mai interesanta experiență electro, unde sunetul este corelat cu imaginile și cu luminile, iar tot întregul te trimite într-o altă dimensiune
 • In 2023, Disco Loca, locul cel mai fierbinte și latino din festival, se mută pe o plajă amenajată, cu nisip și toate cele.
 • Bonus? Multe alte spot-uri surpriză, unele secrete, altele nu, ce merită descoperite.

 

Anul acesta NOSTALGIA organizează transport gratuit spre și dinspre festival, cu autobuze ce vor pleca la ~12 minute, indiferent dacă sunt pline sau nu. Traseul este Piața Presei Libere – NOSTALGIA. Pe lângă asta, oferă și un discount de 30% la cursele Uber.

 

NOSTALGIA este despre toată experiența, nu despre un lineup anume și își dorește să surprindă plăcut oamenii care vin la festival. Pentru ediția 2023, sunt planificate 12 mini live acts la scena principală (Pe Maidan), câte 4 pe zi.

 

Îmbunătățiri pentru 2023 față de 2022:

 • Dacă în 2022 au fost 270 de barmani, anul acesta vor fi 330 de barmani. Se estimează un timp de așteptare la bar de 4 minute.
 • Pentru că știu cât de importante sunt amintirile tale foto/video, NOSTALGIA este locul ăla unde ți le poți face pe cele mai faine. Decoruril retro, future și instagramabile sunt în cuptor. Abia așteaptă să îți stea la poză.
 • Dacă în 2022 am existat o singură zona de toalete cu 240 de cabine, anul acesta vor avea 2 zone de toalete cu 350 de cabine.
 • Pentru un acces cât mai rapid, îți vei putea lua brățara chiar și cu 5 zile înainte de prima zi de festival.
 • Zona de food are de toate, pentru toți. Vor fi și opțiuni vegane, fără lactoza sau fără gluten. Anul ăsta vor avea 38 de vendori în 3 zone, fată de 24 într-o singură zonă, în 2022.
 • Vor exista zone dedicate de fashion, make-up și tatuaje temporare.

 

Biletele sunt în număr limitat și încă mai sunt disponibile pe nostalgia.love/bilete.

Articole similare

Festivalul de Film de la Cannes: 78 de ani de cinematografie de calitate

Festivalul de Film de la Cannes este unul dintre cele mai prestigioase și celebre festivaluri de fil...

Madonna, dată din nou în judecată de către fani. Ce a mai făcut de această dată

Madonna se confruntă din nou cu o acțiune în justiție din partea fanilor, de data aceasta pentru un ...

Două filme românești, incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Cannes...

Două filme românești au fost incluse în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la...