Confidenţialitate

The New Mutants intră în cinematografele din România pe 18 septembrie – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Marvel Entertainment lansează cel mai nou film din colecția X-Men, intitulat “NoiiMutanți” (The New Mutants), ce poate fi vizionat în cinematografe începând cu 18 septembrie. Filmul aduce în discuție subiecte controversate și probleme adolescentine prea puțin înțelese.

Regizorul Josh Boone ecranizează o poveste emoționantă despre 5 adolescenți cu superputeri închiși într-un spital de psihiatrie, un loc unde au loc tot felul de evenimente neobișnuite. Noile abilități ale tinerilor, dar și prietenia lor este pusă la încercare, în timp ce se chinuie să rămână în viață. La început, protagoniștii sunt niște adolescenți confuzi și fragili, însă până la sfârșit, devin niște adevărați mutanți, conștienți și stăpâni pe puterile pe care le dețin.

Josh Boonea declarat: “Ne-am gândit să facem o poveste horror, care să portretizeze adevărata experiență horror cu care se confruntă un adolescent încăutarea de sine”. Regizorul susține că acest gen de filme reprezintă o evadare, un mod de a gestiona anxietățile, la care de obicei nu vrei să te gândești când stai întins în pat și teuiți pe tavan.

Articole similare

“Raya şi ultimul dragon”, de vineri la cinema (VIDEO)

Noua animație Disney - “Raya şi ultimul dragon” ajunge și în România din această săptămână. “Raya și...

”Spiral: From the Book of Saw”, în fruntea box-office-ului nord-american (VIDEO)

Sunt din nou filme în cinematografe, iar topurile încasărilor de weekend arată cifre din ce în ce ma...

Când se redeschide Cinema City

Dacă ți-a fost dor să vezi un film la cinema, încep să vină vești bune! Din 27 mai, cinematografele...