Confidenţialitate

The New Mutants intră în cinematografele din România pe 18 septembrie – VIDEO

CoolNews, Filme
share

Marvel Entertainment lansează cel mai nou film din colecția X-Men, intitulat “NoiiMutanți” (The New Mutants), ce poate fi vizionat în cinematografe începând cu 18 septembrie. Filmul aduce în discuție subiecte controversate și probleme adolescentine prea puțin înțelese.

Regizorul Josh Boone ecranizează o poveste emoționantă despre 5 adolescenți cu superputeri închiși într-un spital de psihiatrie, un loc unde au loc tot felul de evenimente neobișnuite. Noile abilități ale tinerilor, dar și prietenia lor este pusă la încercare, în timp ce se chinuie să rămână în viață. La început, protagoniștii sunt niște adolescenți confuzi și fragili, însă până la sfârșit, devin niște adevărați mutanți, conștienți și stăpâni pe puterile pe care le dețin.

Josh Boonea declarat: “Ne-am gândit să facem o poveste horror, care să portretizeze adevărata experiență horror cu care se confruntă un adolescent încăutarea de sine”. Regizorul susține că acest gen de filme reprezintă o evadare, un mod de a gestiona anxietățile, la care de obicei nu vrei să te gândești când stai întins în pat și teuiți pe tavan.

Articole similare

The New Mutants intră în cinematografele din România pe 18 septembrie - VIDEO

Marvel Entertainment lansează cel mai nou film din colecția X-Men, intitulat “NoiiMutanți” (The New ...

Restaurantele, teatrele şi cinematografele se redeschid azi

Clienții restaurantelor în spații închise trebuie să poarte mască atunci când se ridică de la masă. ...

Noul virus gripal a golit cinematografele în întreaga lume

COVID–19 golește cinematografele din toată lumea: box office-ul nord-american din weekendul trecut a...