Confidenţialitate

Când se redeschide Cinema City

CoolNews, Filme
share

Dacă ți-a fost dor să vezi un film la cinema, încep să vină vești bune! Din 27 mai, cinematografele Cinema City se redeschid pentru toți aceia care au așteptat cu nerăbdare să-și reia locul în fotoliul lor confortabil de cinema, cu o cutie de popcorn în mână.

Data nu a fost aleasă întâmplător. Pe 27 mai 1896, România fremăta cuprinsă de o emoție neobișnuită pricinuită de difuzarea primei proiecții cinematografice pe plaiuri mioritice. La 125 de ani distanță, dar în cu totul alte condiții, se revine în scaunele de cinema.

Primele proiecții anunțae la cinema sunt ”NOMADLAND” (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actrită, cel mai bun regizor), ”ANOTHER ROUND” (Oscar pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, ”SOUL” (Oscar pentru cea mai bună animație), filmul românesc ”BABARDEALĂ CU BUCLUC SAU PORNO BALAMUC”, ”THE COME BACK TRAIL” și flmul de actiune ”THE MARKSMAN”.

Cinema City are în România 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Articole similare

”Blackpink: The Movie”, în cinematografele din România doar două zile

Trupa K-Pop Blackpink aniversează cinci ani de la debut și lansează în luna august, în cinematografe...

”Văduva neagră” a debutat pe primul loc în box office-ul românesc

Doar în primele trei zile de la lansarea în cinematografele româneşti, filmul “Black Widow” (Văduva ...

“Raya şi ultimul dragon”, de vineri la cinema (VIDEO)

Noua animație Disney - “Raya şi ultimul dragon” ajunge și în România din această săptămână. “Raya și...