Confidenţialitate

New Year’s Rockin’ Eve: Mariah Carey n-a început bine anul

CoolNews
share

Mariah Carey a încercat fără succes să atingă notele hitului său ”Emotions” în noaptea de Anul Nou, în timpul unui  recital în Times Square din New York, în cadrul petrecerii “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest”. Nu a fost suficient că s-a simțit că face playback, dar ea a și înghețat când banda i s-a oprit și ar fi trebuit să-și folosească vocea pentru a continua cântecul.

Nu putem auzi”, a spus artista, în faţa a peste 1 milion de persoane din Times Square.

Problemele au continuat şi pe parcursul melodiei ”We Belong Together”. În timp ce înregistrarea rula, Mariah Carey a renunţat să mai cânte.

În timp ce piesa se auzea, în loc să cînte, Mariah Carey s-a scuzat, spunând că nu a fost făcută o probă de sunet adecvată pentru recitalul ei. ”O să cântăm împreună”, a adăugat ea.  Din înregistrare se pare însă că artista uitase și versurile.

”Am ratat câte ceva, dar este ceea ce este”, a spus ea. A încercat să salveze momentul rugând publicul să cânte.

Advertisement

La final, publicul a aplaudat-o, totuși.

A părut că lucrurile s-au remediat odată cu ”We Belong Together”, însă o altă problemă s-a ivit. Mariah Carey s-a oprit din cântat, iar înregistrarea a continuat. ”Nu va fi mai bine de atât”, a spus ea şi a părăsit scena.

Cauza defecţiunii tehnice nu a fost clarificată imediat. După recital, Mariah Carey a publicat pe Twitter un mesaj în care a încercat să dea explicaţii, încheiat cu un emoji care exprimă tristeţe. ”Să aveţi un an nou fericit şi cu sănătate! Să închinăm pentru a ajunge de mai multe ori cap de afiş în 2017”, a scris ea.

Înregistrările video de pe YouTube cu momentele delicate pentru Mariah Carey sunt șterse rapid de echipa acesteia și de cei implicați în organizarea “Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve with Ryan Seacrest”. Totuși a fost prea ”bun” momentul ca să nu se răspândească rapid și să nu fi ajuns la mai mulți oameni decât și-ar fi dorit Mariah Carey.

Articole similare

A început Noul An Chinezesc

Anul Nou chinezesc începe pe 12 februarie. Potrivit calendarului chinezesc, Anul Nou vine în prima z...

Scandal de familie: Sora Mariahei Carey a dat-o în judecată pe artistă

Se întâmplă și la case mai mari și nu e obligatoriu întotdeauna ca frații să se iubească. Drept d...

Când începe 2021 în lume

2021 vine prima dată pentru locuitorii din Insula Crăciunului (Kiritimati) şi Samoa, la 12:00, ora R...