Netflix va lansa un serial derivat din „House of Cards”

CoolNews, Filme
share

După ce Netflix a anunțat că „House of Cards” se va termina odată cu sezonul al șaselea, reprezentanți ai platformei de streaming au anunțat că pregătesc un derivat al acestui serial.

Informațiile despre încetarea serialului „House of Cards” au apărut după scandalul de harțuire sexuală care îl vizează pe Kevin Spacey. Cu toate acestea, se pare că sfârșitul serialului fusese deja decis de acum câteva luni și că decizia nu are legătură cu recentele știri.

Publicația Variety anunță că Netflix pregătește un spin-off care va avea legătura tot cu domeniul politicii și al conspirațiilor. Din primele informații, serialul derivat îl va avea în prim-plan pe Doug Stamper, personaj interpretat de Michael Kelly.

După scandalul ce îl vizează pe Kevin Spacey, Netflix a precizat într-un comunicat de presă: „În urma dezvăluirilor, responsabilii celor două companii au ajuns luni seară la Baltimore (unde se filmează serialul) pentru a se întâlni cu castingul și echipa de filmare, pentru a-i asigura că sunt în siguranță și sprijiniți. După cum se știe, Kevin Spacey nu participă în aceste momente la filmări”.

 

 

Articole similare

Netflix a anunțat data lansării ultimului sezon din House of Cards

Netflix tocmai a anunțat data la care va fi lansat ultimul sezon din House Of Cards. Show-ul care pâ...

Kevin Spacey revine pe marile ecrane, în ciuda scandalurilor sexuale - VIDEO

Deși numele său a fost amestecat în mai multe scandaluri de hărțuire și agresiune sexuală, iar Netfl...

A apărut teaser-ul ultimului sezon din House of Cards - VIDEO

Dacă încă nu ai citit, noul și ultimul sezon din House of Cards nu-l va mai include pe Frank Underwo...
X