Confidenţialitate

Netflix va lansa un serial derivat din „House of Cards”

CoolNews, Filme
share

După ce Netflix a anunțat că „House of Cards” se va termina odată cu sezonul al șaselea, reprezentanți ai platformei de streaming au anunțat că pregătesc un derivat al acestui serial.

Informațiile despre încetarea serialului „House of Cards” au apărut după scandalul de harțuire sexuală care îl vizează pe Kevin Spacey. Cu toate acestea, se pare că sfârșitul serialului fusese deja decis de acum câteva luni și că decizia nu are legătură cu recentele știri.

Publicația Variety anunță că Netflix pregătește un spin-off care va avea legătura tot cu domeniul politicii și al conspirațiilor. Din primele informații, serialul derivat îl va avea în prim-plan pe Doug Stamper, personaj interpretat de Michael Kelly.

După scandalul ce îl vizează pe Kevin Spacey, Netflix a precizat într-un comunicat de presă: „În urma dezvăluirilor, responsabilii celor două companii au ajuns luni seară la Baltimore (unde se filmează serialul) pentru a se întâlni cu castingul și echipa de filmare, pentru a-i asigura că sunt în siguranță și sprijiniți. După cum se știe, Kevin Spacey nu participă în aceste momente la filmări”.

 

 

Articole similare

Ultimul trailer House of Cards îți arată ce fel de viață va duce Claire în sezonul final - VIDEO...

Toată lumea se așteaptă la asta: prima femeie președinte al Statelor Unite are o misiune grea și mul...

După ce a pierdut toate rolurile importante, Kevin Spacey scapă de acuzaţiile de hărţuire sexuală...

După ce a pierdut rolul principal din House Of Cards, iar filmul lansat recent a avut încasări compa...

Al șaselea sezon House of Cards: Fă cunoștință cu familia Shepherd

Al șaselea și ultimul sezon House of Cards debutează pe 2 noiembrie. Nominalizați la Academy Awar...