Netflix va lansa un serial derivat din “House of Cards”

CoolNews, Filme
share

După ce Netflix a anunțat că “House of Cards” se va termina odată cu sezonul al șaselea, reprezentanți ai platformei de streaming au anunțat că pregătesc un derivat al acestui serial.

Informațiile despre încetarea serialului “House of Cards” au apărut după scandalul de harțuire sexuală care îl vizează pe Kevin Spacey. Cu toate acestea, se pare că sfârșitul serialului fusese deja decis de acum câteva luni și că decizia nu are legătură cu recentele știri.

Publicația Variety anunță că Netflix pregătește un spin-off care va avea legătura tot cu domeniul politicii și al conspirațiilor. Din primele informații, serialul derivat îl va avea în prim-plan pe Doug Stamper, personaj interpretat de Michael Kelly.

După scandalul ce îl vizează pe Kevin Spacey, Netflix a precizat într-un comunicat de presă: “În urma dezvăluirilor, responsabilii celor două companii au ajuns luni seară la Baltimore (unde se filmează serialul) pentru a se întâlni cu castingul și echipa de filmare, pentru a-i asigura că sunt în siguranță și sprijiniți. După cum se știe, Kevin Spacey nu participă în aceste momente la filmări”.

 

 

Articole similare

Seth Meyers dă de pământ cu Harvey Weinstein și Kevin Spacey la Globurile de Aur - VIDEO

Comediantul Seth Meyers a livrat ceea ce toată lumea aștepta de la el la ceremonia decernării Globur...

Ce l-a determinat pe Anthony Rapp să-l acuze pe Kevin Spacey

În mod cert, una dintre cele mai puternice povești din 2017 este scandalul în care a fost implicat a...

Google ne spune care au fost cele mai căutate celebrități, albume și filme în 2017 - VIDEO

In industra muzicală și a filmului, anul 2017 a fost un rollercoaster. Am fost martorii unor drame ș...