Confidenţialitate

Netflix anunță personaje noi și extinde distribuția pentru sezonul 3 al serialului The Witcher

CoolNews, Filme, NEWS
share

În timp ce conducătorii, magicienii și monștrii continentului se luptă pentru a o captura, Geralt o ascunde pe Cirilla din Cintra, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită împotriva celor care amenință să o distrugă.

Preocupată de pregătirea magică a lui Ciri, Yennefer îi conduce pe cei doi la fortăreața protejată Aretuza, unde speră să descopere mai multe despre puterile neexplorate ale fetei; în schimb, descoperă că au aterizat pe un câmp de luptă al corupției politice, magiei negre și trădării. Trebuie să riposteze, să pună totul în joc sau riscă să se piardă unul pe celălalt pentru totdeauna.

În sezonul 3, îi vom revedea în distribuție pe Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan, Joey Batey, MyAnna Buring, Tom Canton, Jeremy Crawford, Eamon Farren, Mahesh Jadu, Terence Maynard, Lars Mikkelsen, Mimî M Khayisa, Royce Pierreson, Wilson Mbomio, Anna Shaffer, Therica Wilson-Read, Cassie Clare, Mecia Simson, Graham McTavish, Bart Edwards, Simon Callow, Liz Carr, Ed Birch și Kaine Zajaz.

ROBBIE AMELL este cap de afiș în distribuția serialului de succes al Amazon „Upload”. Cu influențe SF, romantice și de satiră, seria creată de Greg Daniels („The Office”/ „Parks and Recreation”) are loc în viitorul apropiat, iar oamenii care sunt aproape să moară pot fi „încărcați” într-o viață de apoi virtuală pe care și-o aleg ei. Acțiunea este amplasată în 2033, unde o găsim pe Nora, născută din rodul unei iubiri secrete din Brooklyn, lucrează cu servicii pentru clienți pentru un mediu luxos de realitate virtuală. Când personajul lui Robbie, Nathan, un chipeș petrecăreț din Los Angeles, are un accident cu mașina care se conduce singură, iubita lui pretențioasă, Ingrid (Allegra Edwards) îl duce permanent în lumea VR a Norei. Mult așteptatul sezon cu numărul doi va avea premiera la începutul anului 2022.

HUGH SKINNER:  După ce a absolvit London Academy of Music and Dramatic Art  (LAMDA), debutul profesional în teatru a lui Hugh a fost în producția French Without Tears din 2007 a English Touring Theatre Company.  În anul următor, Hugh și-a făcut debutul pe TV într-un rol secundar, în două seriale BBC; Tess of the D’Urbervilles în rolul lui ‘Felix’ și  Any Human Heart unde l-a interpretat pe ‘Lionel Mountstuart’.

MENG’ER ZHANG nu doar că a copilărit în teatru, dar s-a născut dintr-o pasiune pentru acest domeniu. Mama acesteia, actriță, iar tatăl, designer de scenă, s-au cunoscut în timp ce lucrau pentru aceeași companie de teatru în Nanjing și s-au îndrăgostit.

În teatru și musical, Meng’er a interpretat-o pe Lin Baosheng în In the Mood for Sorrow, pe Oliver Twist și Artful Dodger în Oliver Twist, și pe Luo Yan în Finding Destiny.

CHRISTELLE ELWIN a jucat de curând în producția RSC a lui Roy Alexander Weise, Much Ado About Nothing, și poate fi urmărită în cel de-al doilea serial celebru al Sky Tv, Bloods. Următoarea apariție a actriței va fi într-o producție Netflix, Half Bad

Articole similare

Actrița Hannah Dodd a fost distribuită în rolul Francescăi Bridgerton pentru cel de-al treilea sezon...

Hannah Dodd (Anatomy of a Scandal) va juca rolul Francescăi Bridgerton, preluând rolul de la Ruby St...

Netflix anunță data premierei și primele imagini din filmul The Gray Man

Primiți cu o mică recomandare de film? Hai să vă povestim despre The Gray Man, care poate fi văzut î...

Netflix anunță că lucrează la un nou tip de abonament, mai ieftin, dar pe bază de reclame

Netflix este deschis să introducă abonamente la prețuri mai mici, susținute de anunțuri publicitare ...