Netflix a dezvăluit cum a filmat Victor Dorobanțu scenele lui „Thing” din serialul Wednesday. Actorul român, apreciat în toată lumea

Celebrități, CoolNews, Filme, NEWS
share

Doamnelor și domnilor, suntem mândri să vă prezentăm magia Hollywood-ului. Sau… a actorilor români?

Fanii de pe rețelele de socializare au rămas uimiți după ce Netflix le-a oferit telespectatorilor o scurtă privire în culise la cel mai recent serial de succes, Wednesday.

Și, să fim sinceri, chiar am rămas mască.

Fotografiile arată exact cum a creat Netflix personajul familiei Addams, Thing.

A, și dacă nu ați urmărit încă serialul, nu mai citiți articolul și apucați-vă de el.

Se pare că mâna foarte realistă care alcătuiește Thing este de fapt doar o mână umană obișnuită. Și, da, este încă atașată de corpul actorului.

Deci, cum se elimină părțile nedorite în timpul filmării? Cu un ecran verde, desigur.

Cu excepția faptului că acesta s-a dovedit a fi un costum complet albastru, care acoperă tot corpul actorului Victor Dorobantu, cu excepția mâinii care trebuia să apară.

 

Fani ai serialului din toată lumea distribuie acum poze și videoclipuri cu Victor Dorobanțu, actorul român care l-a interpretat pe Thing.

„O, Doamne, habar n-aveam că cineva chiar l-a jucat pe Thing. Wow, asta e interesant. Ovație în picioare”, a scris unul dintre ei pe Twitter.

A fost grozav să venim aici, în România, pentru că totul s-a potrivit în mod ciudat în universul FAMILIEI ADDAMS. Încercarea de a face România să semene cu Vermontul a fost o provocare interesantă, dar am reușit să găsim multe noi locații. Iar în studio, am avut spațiul necesar pentru a crea platouri, așa că a fost minunat că am putut face acest lucru. Am avut spațiu suficient ca să construim exterioare, respectiv să construim orașul Jericho. Este ca și cum decorurile ar prinde viață, iar asta susține întreaga atmosferă a serialului”, a declarat legendarul regizor și director executiv al serialului WEDNESDAY, Tim Burton, despre elementele care îl fac să rezoneze cu celebra adolescentă macabră, adorată de toată lumea.

WEDNESDAY este un serial polițist cu elemente supranaturale și prezintă anii petrecuți de Wednesday Addams la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime monstruoase, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani, totul în timp ce se confruntă cu noile și foarte încurcatele ei relații de la Nevermore.

Articole similare

Tim Burton se pregătește de sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Serialul nu se va mai filma în Româ...

Sezonul doi al „Wednesday”, popularul serial produs de Netflix și regizat de legendarul Tim Burton, ...

Jack Nicholson spune că ar prefera mai mult „să stea sub un copac și să citească” decât să mai joace...

Tehnic, Jack Nicholson nu și-a anunțat retragerea oficială din industria cinematografică, dar se par...

84 de filme noi și animații de Crăciun pe serviciile de streaming în România! Vezi aici lista comple...

Articolele noastre cu filme de Crăciun a ajuns virale în fiecare an, iar anul acesta am făcut o nouă...