Netflix a anunțat data lansării ultimului sezon din House of Cards

CoolNews, Filme, Viral
share

Netflix tocmai a anunțat data la care va fi lansat ultimul sezon din House Of Cards. Show-ul care până mai ieri îl avea în componență pe Kevin Spacey, în rolul Președintelui Statelor Unite, va avea un nou personaj principal, jucat de Robin Wright, a.k.a. Claire Underwood.

Show-ul va avea premiera pe 2 noiembrie, iar din distribuție va lipsi Kevin Spacey, actorul fiind exclus din distribuție după scandalul de agresiune sexuală ce l-a vizat.

Cum va arăta serialul fără Spacey, încă nu știm, pentru că nu există un trailer oficial până acum, dar suntem extrem de curioși să aflăm. Mai e puțin până la urmă, nu?

În anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru „Outstanding Directing for a Drama Series„. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Articole similare

Elite se intoarce pe 6 septembrie cu un nou sezon

Întoarcerea în Las Encinas pentru un nou an școlar plin de minciuni și mister. Cel de-al doilea sezo...

Netflix a lansat noul sezon din Stranger Things

E ceva straniu în aer… simțiți? Noul sezon Stranger Things a fost lansat, iar semnele au fost peste ...

Serialul Lucifer de pe Netflix va avea și sezonul cinci, ce va fi și ultimul din serie

Serialul Lucifer va avea un nou sezon, al cincilea.  Netflix a anunțat astăzi că pregătește ultim...
X