Confidenţialitate

Netflix a anunțat data lansării ultimului sezon din House of Cards

CoolNews, Filme, Viral
share

Netflix tocmai a anunțat data la care va fi lansat ultimul sezon din House Of Cards. Show-ul care până mai ieri îl avea în componență pe Kevin Spacey, în rolul Președintelui Statelor Unite, va avea un nou personaj principal, jucat de Robin Wright, a.k.a. Claire Underwood.

Show-ul va avea premiera pe 2 noiembrie, iar din distribuție va lipsi Kevin Spacey, actorul fiind exclus din distribuție după scandalul de agresiune sexuală ce l-a vizat.

Cum va arăta serialul fără Spacey, încă nu știm, pentru că nu există un trailer oficial până acum, dar suntem extrem de curioși să aflăm. Mai e puțin până la urmă, nu?

În anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru „Outstanding Directing for a Drama Series„. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Articole similare

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare, după scandalul sexual din 2017

Kevin Spacey se întoarce pe platourile de filmare, după scandalul sexual în care a fost implicat. ...

Data la care va fi lansat noul sezon din "The Crown" - FOTO

Mai avem mai puțin de o lună de așteptat pentru a vedea noul sezon "The Crown". Netflix a anunțat...

Serialul Dexter va mai avea parte de un nou sezon limitat. Câte episoade va avea

Serialul Dexter este unul din acele producții care sunt extrem de îndrăgite de către spectatori. ...