Netflix a anunțat data lansării ultimului sezon din House of Cards

CoolNews, Filme, Viral
share

Netflix tocmai a anunțat data la care va fi lansat ultimul sezon din House Of Cards. Show-ul care până mai ieri îl avea în componență pe Kevin Spacey, în rolul Președintelui Statelor Unite, va avea un nou personaj principal, jucat de Robin Wright, a.k.a. Claire Underwood.

Show-ul va avea premiera pe 2 noiembrie, iar din distribuție va lipsi Kevin Spacey, actorul fiind exclus din distribuție după scandalul de agresiune sexuală ce l-a vizat.

Cum va arăta serialul fără Spacey, încă nu știm, pentru că nu există un trailer oficial până acum, dar suntem extrem de curioși să aflăm. Mai e puțin până la urmă, nu?

În anul 2013, House of Cards a devenit prima serie originală online care a primit nominalizări importante la Premiile Primetime Emmy. Seria a primit 53 de nominalizări la Emmy, cu șapte premii câștigate – inclusiv cel mai important Emmy pentru un serviciu de difuzare online, premiul lui David Fincher pentru „Outstanding Directing for a Drama Series„. House of Cards a fost nominalizat la șase premii Golden Globes și a câștigat două. Legendara serie a primit 11 nominalizări pentru Screen Actors Guild și a câștigat două premii; un premiu AFI; patru nominalizări la premiile Writers Guild, cu un premiu câștigat; două nominalizări la BAFTA; patru nominalizări la premiile Producers Guild; două nominalizări la premiile Directors Guild și un premiu Peabody, pe lângă alte distincții.

Articole similare

La Casa de Papel revine cu sezonul 3 pe 19 iulie

Noul sezon La casa de Papel, al treilea, se va întoarce pe 19 iulie: https://www.youtube.com/watc...

Ultimul trailer House of Cards îți arată ce fel de viață va duce Claire în sezonul final - VIDEO...

Toată lumea se așteaptă la asta: prima femeie președinte al Statelor Unite are o misiune grea și mul...

Când se lansează noul sezon Narcos

Narcos: Mexico explorează originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe rădăcinile a...
X