Confidenţialitate

Monoir revine cu un nou single și videoclip “We Had Love”, featuring June

Muzică
share

După succesul înregistrat de hitul internațional, “The Violin Song”, care a fost difuzat în numeroase țări precum Bulgaria, Polonia, Grecia, Macedonia, Albania, Rusia, Turcia, Monoir (Cristian Tarcea) revine cu un single și videoclip nou, “We Had Love”, alături de June.

Clipul, filmat în Miami, în regia lui Alex Ceaușu, surprinde evoluția relației om – natură și cum s-a schimbat ea în timp. Piesa este compusă de către Monoir și June, și produsă în studioul lui Monoir.

“Lucram cu June la o piesă și ca de obicei, la finalul sesiunii de studio am rămas să mai povestim. Mi-a arătat mai multe idei pe care le-a scris, iar una din ele mi-a atras atenția foarte tare. Mi-a plăcut foarte mult și m-a inspirat, așa că am rugat-o să vină din nou la studio și de acolo a pornit totul. Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop și așa a fost să fie și cu <<We Had Love>>!”, declară Monoir.

“Într-adevăr, <<We Had Love>> este cu totul specială! Când l-am întâlnit pe Cristian, totul a început să se lege perfect. El s-a îndrăgostit pe loc de linia melodică. Așa s-a născut colaborarea Monoir-June, care nu se va opri la această piesă.“, adaugă June.

 

Articole similare

La 15 ani, BIA spune „Je veux” - VIDEOCLIP

„Je veux” este primul single pe care BIA l-a compus alături de Monoir, producătorul din spatele uno...

Monoir și Brianna lanseaza „Tsunami” - VIDEOCLIP

Monoir si Brianna isi unesc din nou fortele si lanseaza piesa „Tsunami”. Produs de Monoir si compus ...

Un român scrie istorie în topurile din Bulgaria, stabilind un nou record absolut

Cristian Tarcea, cunoscut sub numele de Monoir, a stabilit un nou record în Bulgaria. Cinci piese pr...