Monoir recomandă 5 piese

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

Monoir – producătorul care a reușit să cucerească publicul internațional cu materialele sale a revenit toamana aceasta cu o piesă nouă, o colaborare cu Eneli.

3 to 1‘ se numește, iar Monoir a vorbit pe Virgin Radio despre cum a luat naștere acest proiect.

Cât l-am prins, nu aveam cum să nu îi punem câteva întrebări referitoare la muzica pe care el o ascultă acasă sau în mașină.Producător fiind, l-am rugat să ne dea și câteva detalii ‘ de culise ‘ pe care el le-a remarcat la aceste piese.
Așa că, hai să aflăm care sunt piesele lui preferate în toamna aceasta și ce piese nu ar trebui să lipsească din playlist-ul nostru:

1. Don Toliver – No Idea
Cred că e una din piesele mele preferate. Producția a fost prima care mi-a atras atenția fiind ușor atipică. Cred că asta m-a făcut să mă și îndrăgostesc de ea. Pad’urile și armoniile te fac să o asculți pe repeat. Nu mai vorbim despre vocea lui Don și writing-ul care este TOP.

2. Big Sean feat. Travis Scott – Lithuania
O altă piesă unde m-a surprins combinația de beat-uri. Prima parte a piesei într-un stil, a două parte într-un alt stil. Cred că foarte mult m-au atras în piesa asta și sunetele folosite. Sunt fan al sintetizatoarelor analog, iar ca de obicei producătorul lui Travis se pricepe cel mai bine să adauge pasaje cu sunete de genul asta.

3. James Blake feat. Travis Scott & Metro Boomin – Miles High
Piesa asta nu are nevoie de o descriere. E pur și simplu : perfectă de ascultat la drum când vrei efectiv să te relaxezi și să te deconectezi de tot ce se poate. Sunetele curg perfect, iar vocea lui James este ca cireașa de pe tort.

4. BENEE – Supalonely
Nu mă așteptăm să spun că mă pot îndrăgosti de o piesă Pop, dar uite că am făcut-o cu Supalonely. Am observat că mulți artișți au mers în ultima perioadă spre stilul de synth pop, iar Supalonely e o piesă reprezentativă în acest sens.
Dacă ai o zi în care te trezeșți puțin stresat, dă un play la piesa asta și cu siguranță ziua ta va fi mai frumoasă. Pe cât de simplă pe atât de eficientă. MOODBOOSTER.

5. DJ Khaled ft. Drake – POPSTAR
OZ sau Ozan Yıldırım este un producător Turc, lucrează îndeaproape cu Khaled și Drake. Am devenit fanul lui OZ de la Sicko Mode și după am realizat că tot el a mai produs ceva piese care-mi plăceau (printre care și „Greece” sau „Tootsie Slide”).
E unul dintre puținii producători care favorizează volumul Hi- Hat’urilor în detrimentul altor elemente. Asta te face să-ți dai seama că el este producer-ul din spatele piesei din primele secunde. Simplu și catchy!
Un bun exemplu este Popstar, o piesă simplă, dar puternică în același timp. Beat-ul te lovește puternic când dai play, iar linia de pe refren a lui Drake te face să simți și mai bine balansul piesei împreună cu instrumentalul. O combinație ce n-avea cum să nu funcționeze.

#ThatNew – De Luni până Vineri, de la 13 la 16, Ramona vă aduce cele mai fresh celebrity news, cele mai bune vibe-uri, recomandări de filme și seriale cool, dar și cea mai bună muzică.

Articole similare

Călătoria plină de optimism a lui Monoir în “Sick of sad songs”

“Sick of Sad Songs”, cea mai nouă lansare a lui Monoir, este o piesă plină de energie, care surprind...

Monoir și Iuliana Beregoi îți vor pune sângele în mișcare cu "Taka Taki"

"Taka Taki", prima colaborare dintre Monoir și Iuliana Beregoi, este o piesă electronică inovatoare ...

#THATMOVIE - Bo Burnham:INSIDE

Săptămâna asta vin cu recomandare de special. Va spun sincer că pentru mine a fost cel mai ciudat nu...