Confidenţialitate

Momentul care l-a emoționat până la lacrimi pe Cristiano Ronaldo – VIDEO

Celebrități, CoolNews
share

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi într-un interviu pentru ”Good Morning Britain”.

Jucătorul de fotbal s-a emoționat în momentul în care jurnalistul Piers Morgan i-a arătat câteva imagini în care tatăl său laudă performanțele lui.

Ronaldo a povestit că nu știa de aceste înregistrări și regretă că tatăl lui a ratat multe dintre momentele lui de glorie în carieră.

Dinis Aveiro, tatăl lui Cristiano, era dependent de alcool și a murit la 52 de ani din cauza insuficienței hepatice. Cristiano avea numai 20 de ani pe atunci și era la începutul carierei.

Între timp el a câștigat cinci titluri de Liga Campionilor și a obținut de cinci ori Balonul de Aur. Sunt realizări de care tatăl său nu a mai aflat.

„Nu am văzut niciodată imaginile astea. Sunt numărul 1, iar el nu știe nimic despre asta. Nu m-a văzut când am primit premii. Nu știe ce am realizat. Familia mea a văzut, mama mea și frații mei la fel, chiar și fiul meu cel mare, dar tatăl meu nu a văzut nimic”, a zis Ronaldo printre lacrimi.

În interviul pentru ”Good Morning Britain”, care va fi difuzat marți seara, Cristiano Ronaldo a vorbit și despre dragostea care îl leagă de soția lui, Georgina Rodriguez.

Articole similare

Ronaldo se căsătorește

Se pare că Ronaldo și-ar fi cerut în sfârșit iubita în căsătorie, după un an de speculațîi pe acest ...

Cristiano Ronaldo, primul fotbalist care devine miliardar în dolari

Cristiano Ronaldo a câştigat 105 milioane de dolari în 2019. Cristiano Ronaldo a devenit primul j...

Părul lui Cristiano Ronaldo a supraviețuit carantinei!

Cristiano Ronaldo a postat un selfie pe contul de Instagram în care a cerut părerea urmăritorilor cu...