Confidenţialitate

Misha Miller și o parte din sufletul său: „Home”, piesă dedicată în totalitate părinților săi – VIDEO

CoolNews, Muzică
share

Ce faci atunci când dorul de familie este mai presus de orice? Cât de grea e plecarea de acasă, de lângă cei dragi? Misha Miller a ales să-și exprime toate aceste gânduri prin intermediul unei piese. Artista lansează vineri, 18 martie, „Home”, o melodie dedicată părinților săi, cei care au susținut-o în carieră încă de mică.

„Am scris „Home” cu gândul la părinții mei, cu gândul la familie. Fiind plecată de acasă în mare parte a timpului, dorul de cei dragi se intensifică de la o zi la alta, așa că m-am gândit să le transmit asta într-un mod diferit, nu doar prin mesaje sau la telefon.

Home” este o piesă dedicată părinților mei. Este ca un „imn” prin care le mulțumesc pentru toată dragostea și înțelegerea pe care mi-o oferă. Sper ca, atunci când ascultați piesa și închideți ochii, gândul să vă ducă acasă, la cei dragi”, a declarat artista.

Misha Miller este o combinație de voce puternică și atribute fascinante care se împletesc și duc la povești pline de emoție. De-a lungul carierei, Misha a colaborat cu DJ cunoscuți, iar proiectul cu DJ-ul și producătorul Manuel Riva, „Sacred Touch”, s-a bucurat de succes cu peste 5 milioane de vizualizări. Piesa „Smoke Me”, cu Sasha Lopez, a adunat peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube.

Articole similare

Misha Miller, povestea tinerei basarabence, dublu licențiată la Iași, care a bătut topurile muzicale...

Are 26 de ani, este din Chișinău și a reușit să cucerească atât publicul din România, cât și pe cel ...

SICKOTOY prezintă ”Touche”, o colaborare cu Misha Miller (VIDEO)

Mesajul transmis prin versuri expune încercarea găsirii unei soluții de a ieși dintr-o relație toxic...

Cum arată topul Shazam în România: Dj Project, BUG Mafia și Spike în primii 10

În fiecare săptămână vă prezentăm topul Shazam pentru România, adică cele mai căutate piese de către...