Mila Kunis şi Kate McKinnon fac spectacol în comedia „Spionul care mi-a dat papucii”

CoolNews, Filme
share

Cu o distribuţie care îi aduce în rolurile principale pe Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux şi Sam Heughan, ”Spionul care mi-a dat papucii” intră de săptămâna asta în cinematografele de la noi și ai multe motive să mergi să-l vezi!

”Întotdeauna mi-am dorit să joc rolul unei rebele într-o comedie din care să nu lipsească acţiunea. Scenariul acestui film este unul dintre cele mai amuzante si minunate lucruri pe care le-am citit vreodata. Putea fi cu uşurinţă vorba despre doi tipi, însă e vorba despre două tipe foarte tari. Kate McKinnnon era deja parte din proiect şi asta a contat pentru mine. Sunt o mare fană a ei. E foarte amuzantă şi incredibil de talentată”, a declarat Mila Kunis despre implicarea ei în comedia ”Spionul care mi-a dat papucii”.

Audrey (Mila Kunis) şi Morgan (Kate McKinnon) sunt două prietene vechi din Los Angeles care se trezesc prinse în mijlocul unei conspirații internaționale, atunci când fostul iubit al lui Audrey apare la ușa ei cu o echipă de asasini nemiloşi pe urmele sale.

Surprinse de propriile acţiuni, fetele intră fără ezitare într-o misiune care le poartă prin toată Europa, printre agenți secreți şi curse mortale, hotărâte să ducă la bun sfârşit un plan riscant de salvare a lumii. Intervenția oportună a unui agent britanic fermecător devine singurul lor atu.

Articole similare

Mila Kunis și Demi Moore, ambele soții ale lui Ashton Kutcher, actrițe în aceeași reclamă: „Avem atâ...

Mila Kunis este căsătorită cu Ashton Kutcher din 2015, iar cuplul împarte doi copii, în timp ce Demi...

„Adio, proștilor!”, la cinema (VIDEO)

Comedia cu accente noir „Adio, proștilor!” urmărește povestea lui Suze Trappet (Virginie Efira), o f...

Comedia ”Mandibule” intră în cinematografele românești (VIDEO)

„Mandibule”, cel mai nou film al excentricului regizor francez Quentin Dupieux, un ”Dumb and Dumber”...