Mihail ne arată o nouă față a muzicii sale – VIDEO

Celebrități, CoolNews, Muzică
share

De ziua lui, Mihail ne-a arătat o nouă față a muzicii sale și am rămas cu gura căscată. Ceea ce urmează să vedeți mai jos se numește „Slow Train” și este una dintre primele piese ce au luat naștere odată cu noul concept de show, prezentat și în turneul de promovare al single-ului „Who You Are”.

Înregistrată la Form Space în Cluj-Napoca, „Slow Train” scoate în evidență pasiunea lui Mihail pentru muzica electronică, alături de influențele sale pop și alternative prezente și în lansările anterioare.

Slow Train e prima piesă experimentală de la care a pornit noul concept de sound și show, la care am lucrat cu suflet în ultimele luni. În decursul ultimilor ani am fist într-o schimbare continuă, am simțit multe lucruri legate de muzică, suflet și viață. Am simțit în schimb că minte n-a reușit să țină pasul cu inima până recent, când, ușor-ușor se apropie totul de un echilibru.” spune Mihail.

„Who You Are”, cel mai recent single al lui Mihail domină în continuare topurile Media Forrest, păstrându-și poziția de lider pentru a șaptea săptămână consecutiv.

Articole similare

Mihail, unul dintre cei trei invitati speciali la Wind Music Awards 2018

"Who you are", cea mai difuzată piesă a lui Mihail pe radourile din Italia a ajuns pe locul 1 în top...

Mihail - ”Who You Are” a devenit hit în Italia

Mihail a ajuns la MTV și VH1 în Italia cu ”Who You Are” iar piesa lui în engleză stabilește noi reco...

#instalove: Mihail Sandu

Inimioara lui Alice, pe Instagram, merge astăzi la Mihail! "Astăzi avem un personaj dezbrăcat fru...
X