Mihail lansează “Chosen One”, prima piesă de pe albumul de debut

CoolNews, Muzică
share

După 3 ani de pauză, timp în care artistul a trecut prin diferite procese de creație pentru noul album, Mihail revine cu – Chosen One – primul single extras de pe materialul ce se va lansa în următoarele luni.

“Chosen One” este o piesă despre necesitatea reconectarii cu vocea noastră interioară. Scrisă și produsă de Mihail, alături de colaboratorii săi frecvenți – Sergiu Socaciu și Dan Petean – piesa este însoțită de un videoclip cinematic filmat în Cluj Napoca în decursul a 9 zile. Materialul video servește ca o metaforă pentru mesajul piesei și noul concept muzical al artistului, ce îmbină dragostea, relațiile interumane și spiritualitatea, urmând ca acesta să fie lansat și sub formă de scurt metraj.

„Noi, oamenii, avem capacitatea de a schimba lumea din jurul nostru prin alegerile pe care le facem, moment cu moment. «Chosen One » este despre necesitatea conexiunii fiecăruia cu vocea interioară, dar și despre ieșirea din zona de confort și alinierea deciziilor pe care le luăm în raport cu ceea ce simțim.” – Mihail.

Cântăreț, producător și pasionat de artă, Mihail este unul din primii artiști de pop experimental care au reușit să cucerească topurile de muzică mainstream. După un debut mai timid cu primele piese, Mihail lansează în 2015 „Mă ucide ea”, piesa care urma să devina un hit national, stând pe prima poziție a topurilor pentru săptămâni la rand, devenind a doua cea mai difuzata piesă din 2016.

Un an mai tărziu, în 2017, Mihail lansează „Who You Are”, piesa care urma să cucerească topurile din România și Italia, devenind în 2018 cea mai difuzată piesă internațională din Italia și strângând, până în prezent, peste 17 milioane de stream-uri pe Spotify.

Articole similare

Dupa patru ani de asteptare, Mihail a lansat albumul de debut - To Whom We Return

Dupa ani ani de asteptare, timp in care a compus zeci de piese, dar si regizat propriile videoclipur...

Mihail a lansat “Din dor”, o versiune nouă a piesei “Dorul mă ia”

Cu o noua producție, “Din dor” reprezintă o întoarcere la rădăcini a artistului, acompaniat de chit...

Roton (re)aduce în 2020, alături de 27 de vedete, piesa lui Aurelian Andreescu - ”Oameni” - VIDEO...

Noua versiune a cântecului lui Aurelian Andreescu - ”Oameni” а a fost realizată la inițiativa Roton ...