Confidenţialitate

Mihai Bendeac, mesaj către corpul medical: Concentrați-vă la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine

Celebrități
share

Corpul medical din spitalele care tratează pacienții COVID-19 din Bacău, Brașov și Galați a fost zilele acestea huiduit, în fața unității medicale, de către grupuri de protestatari.

Aceștia i-au făcut pe medici asasini, iar corpul medical s-a declarat siderat, într-un comunicat transmis presei, de modul în care au ajuns din eroi, asasini.

Mihai Bendeac a scris pe Facebook faptul că medicii ar trebui să se concentreze pe munca pe care o fac și pe dragostea și apreciarea pe care le-o oferă cei ca el și să nu aplece urechea la lucrurile care se întâmplă în stradă:

” Am un mesaj pentru personalul medical din Romania. (Inclusiv voluntarii). Există niște neanderthalieni vânători-culegători care s-au exprimat într-un anume fel despre voi în ultimele zile. Vreau să știți că eu vă apreciez și vă iubesc!

Iar asta contează mai mult decât niște răgete venite din partea unor cretini care la prima unghie infectată vin la spital schelălăind. Nu mai vorbesc despre alte situații, grave. Concluzionând, concentrati-va la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine. 🤗❤️ „, a scris actorul pe Facebook

Articole similare

Netflix a dezvăluit cum a filmat Victor Dorobanțu scenele lui „Thing” din serialul Wednesday. Actoru...

Doamnelor și domnilor, suntem mândri să vă prezentăm magia Hollywood-ului. Sau... a actorilor români...

A murit Alexandru Arșinel

Actorul Alexandru Arșinel a murit ieri după amiază.  Avea 83 de ani și era internat în spital de 2 s...

Brad Pitt a apărut în fustă pe covorul roșu al premierei filmului "Bullet Train"

Brad Pitt este din nou în centrul atenției în această perioadă, grație lansării celui mai nou film a...