Mihai Bendeac, mesaj către corpul medical: Concentrați-vă la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine

Celebrități
share

Corpul medical din spitalele care tratează pacienții COVID-19 din Bacău, Brașov și Galați a fost zilele acestea huiduit, în fața unității medicale, de către grupuri de protestatari.

Aceștia i-au făcut pe medici asasini, iar corpul medical s-a declarat siderat, într-un comunicat transmis presei, de modul în care au ajuns din eroi, asasini.

Mihai Bendeac a scris pe Facebook faptul că medicii ar trebui să se concentreze pe munca pe care o fac și pe dragostea și apreciarea pe care le-o oferă cei ca el și să nu aplece urechea la lucrurile care se întâmplă în stradă:

” Am un mesaj pentru personalul medical din Romania. (Inclusiv voluntarii). Există niște neanderthalieni vânători-culegători care s-au exprimat într-un anume fel despre voi în ultimele zile. Vreau să știți că eu vă apreciez și vă iubesc!

Iar asta contează mai mult decât niște răgete venite din partea unor cretini care la prima unghie infectată vin la spital schelălăind. Nu mai vorbesc despre alte situații, grave. Concluzionând, concentrati-va la dragostea și aprecierea mea și a celor ca mine. 🤗❤️ „, a scris actorul pe Facebook

Articole similare

Kanye West se gândește la o carieră în lumea filmelor pentru adulți

Kanye West a declarat de mai multe ori că dependența sa de pornografie i-a „distrus” familia. Acum p...

Doliu în lumea filmului. Un cunoscut actor din Star Trek a murit

Kenneth Mitchell, un cunoscut actor din Star Trek, a murit la vârsta de 49 de ani, conform membrilor...

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din "X-Men”, "Narcos” și "Designated Survivor”, a murit...

Actorul Adan Canto, cunoscut pentru rolurile din „The Cleaning Lady”, „Designated Survivor” și „Narc...